BUYUR oku.Bişey anlamadım türkçesi çıksada okusak
BUYUR oku.Bişey anlamadım türkçesi çıksada okusak
Sağol
En güçlüleri şu an Toriko büyük ihtimalle.Yeni okudum coco esmiş gürlemiş
Aslında ben kuklayı Sunnyden beklerdim ona daha çok yakışırdı.Bunlar böyleyse acaba Zebra ne yaptı.Artık herhalde kimsenin duyamayacağı frekansta sesler falan çıkarabiliyordur.Açıkçası ilerde Zebradan cep telefonu teknolojisini bile bulmasını bekliyorum
Sanmıyorum daha zebraya yeni yetişmiştir.Zebrayla birebir dövüşte kafa kafaya gider en fazla.En güçlüleri şu an Toriko büyük ihtimalle.
Bencede zaten diğerleri biraz belli etti.En güçlüleri şu an Toriko büyük ihtimalle.
Eskiden de öyleydi kafa kafayaydılar zaten ama artık o fark bence Toriko yönüne kaymıştır. 1.5 sene gurme dünyasında falan kaldı adam her türlü bir tık öndedir hepsinden.Sanmıyorum daha zebraya yeni yetişmiştir.Zebrayla birebir dövüşte kafa kafaya gider en fazla.
Hocam bunu neye dayanarak söyledin? Açıkçası ben Sunny bir adım önde görüyorum. Tommyrood olan savaşında yaptıkları çok hoşuma gitmişti. Gücünün potansiyeli çok fazla. Biraz daha geliştirirse 4 kraldan farklı bir seviyede olur diye düşünüyorum.En güçlüleri şu an Toriko büyük ihtimalle.