Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 923: İmparator Kaido, Luffy'ye Karşı

Bölüm nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    336
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MarineFordda dövüşen beyazbıyığın %20 gücü falandı büyük ihtimalle. Hem yaşlı kalbi tekliyordu, hem de sQuardo sağ olsun sağlam handikap vermişti E. Oda. Yine bile Beyazbıyık o haliyle akıllı davransa ya Ace i alır giderdi ya da MFyi denizin dibine gömerdi.

Beyazbıyığın ayaktakımı kalabalığa ihtiyacı yoktu. Sadece kendi has kadrosunu ve diğer ekiplerden sadece işe yarayacak kaptanları alıp gelseydi, direk depremle MFyi yıkabilirdi, MFyi yıkmamak karşılığında Ace'i isterdi vermezlerse MFyi yıkıp giderdi, sonuç olarak beyazbıyığın tayfasına dokunulduğunda ne olacağını tüm dünya görmüş olurdu. Ama o zaman karasakal doğmazdı ve Ace aradan çıkarılmış olmazdı. Senaryo gereği MF mantık hatalarıyla dolu oldu.
Kaido Luffy'e yüzde kaçıyla vurdu?
 
Söylendi mi bakmadım ama şu kısım gözüme takıldı



Göbekten koltukaltına uzanan derin yarık sanırsam sopadaki çivilerden birinin eseri. Mudahale edilmezse tetanoz olur mazallah. :)
 
İyiymiş :)

Bu Kaido'dan biri kan alsın gözleri Şam şeytanı gibi içten içten döner "lan, lan, lannnnn" deyip pis bir sırıtma eşliğinde zevkten 8 köşe olur. Biri sonunda benden kan aldı diyerekten.

Luffy'nin bu adamı yenmesi için üst üste 5 p-up falan alması lazım.
B. Haki
H. Haki
Uyanış

3 tane yeter. King'i, Weevil'ı falan dövsün tamamdır!!!
 
B. Haki
H. Haki
Uyanış

3 tane yeter. King'i, Weevil'ı falan dövsün tamamdır!!!
Yine bile emin değilim. Hatırlarsan Lucci'nin yarı zoan formu için 4 bin douriki üzerinden ×2 diye hesap ediliyordu forumda. Hadi bu oran 2 katı değil 1.5 katı olsun. Halı hazırda şu durumda Luffy'ye tek atan Kaido'nun yarı zoan formunda bundan en az 1.5 kat daha güçlü olacağını ve bu adamın silahlanma hakisi kullanacağını ve bir de daha sağlam saldırılar kullanacağını düşünürsek....


Valla düşünemedim :)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 19)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık