Başka serilerden karakterler filan.Az olmuş. Bence 2 yonkou 2 amiral gelsin.
Başka serilerden karakterler filan.Az olmuş. Bence 2 yonkou 2 amiral gelsin.
Zoronun oturduğu yerde bez var. Aynı bezin üzerinden 1 mm ileri fırlamadan sol kolu ile havayı delip slash atıyor. Yerinden hareket etme söz konusu değil hocam. Zoronun arkasında efekt yok. Sol kolunı savurmanın efekti var. Bir de kesiş ileri giderken yerdeki efekt var. Yeri de kesmiş hayvan.Evet oturdugu yerden atiyor fakat tek hamlede oldukca ileri firlamis zaten zorunun hemen arkasindaki efekte bakarsan anlik firladigi belli.
Aizen gelip alayına tek atıp bitirsin bence seriyi.Başka serilerden karakterler filan.
Biraz daha inceledim sanirim dedigin gibi olmus ben oturdugu yerden ileri firliyor diye hatirliyordum ama tekrar bakinca yarim donup slash atmis gibi geldi neyse anime bolumu cikinca anlariz tam ne oldugunu.Zoronun oturduğu yerde bez var. Aynı bezin üzerinden 1 mm ileri fırlamadan sol kolu ile havayı delip slash atıyor. Yerinden hareket etme söz konusu değil hocam. Zoronun arkasında efekt yok. Sol kolunı savurmanın efekti var. Bir de kesiş ileri giderken yerdeki efekt var. Yeri de kesmiş hayvan.
O şanlı Magmayı Şenksin kılıcı karşısında da gördük. Yaşlı veya savunmasız çocuklara işler Kızıl'ın magması, bize işlemez Ha kendine çok güveniyorsa, Wano'ya bekleriz...WBnin kafası da gayet saglamdı ama eridi gitti, magmayla vuruyor adam, sihirli dokunuşla masaj yapmıyor.
Öyle olsa dünyanın en güçlü yaratığının gücü denmesi abes olurduSayfa 13 sol alt taraf Luffy geleceği görüyor herkes rahat olsun
Valla bilmiyorum. Muhtemelen götünde taşıyor, kürk sebebiyle de arkadan falan görünmüyor.Kaido o sopayı nerden çıkardı biri açıklayabilir mi bana ya Havadayken o sopa yoktu nerden çıktı @amaneden sen bilirsin