Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 923: İmparator Kaido, Luffy'ye Karşı

Bölüm nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    336
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kaidonun dayanikliliginin yaninda adamin hizida ust duzeymis o cusseyle bagdas kurup oturdugu yerden bir anda zorunun hakimi kestigi gibi firlamis.
Luffy ayildiktan sonra boyle bir tepki verebilir
Zoro hakimi keserken yerinden fırlamıyor. Sol eli ile ileri doğru slash atıyor. O kadar hızı atıyor ki sol dirseğinde patlama efekti çıkıyor. Adam oturduğu yerden kesiyor yani.
 
Luffy, Jinbei'yi ölüme terkedip Big Mom'dan kaçarken. "Napsın adam?! O DA DALIP ÖLSÜN MÜ?! SALAK MI NİYE DALSIN YONKO O KAÇMAK MI?! Jinbei dedi napsın napsın?!"

Luffy planı bok edip, Kaido'ya dalıp tek yedikten sonra. "Yav adam yenileceğini bile bile İDEALLERİ İÇİN İDEAL KORKUSUZ ADAM! KORKUSUZ!"
 
Ama şöyle düşecek ama böyle düşecek demekle Kaido'nun kaçınılmaz sondan kaçabileceğini düşünüyorlar sanırsam. :/
Tabi kaçamayacak ama bu Laidoyu alamaz Luffy power up gelse bile teke tekte alamaz lawla beraber dalsalar bile olmaz dışarıdan bir yonkou ya da bir amiral gelip Kaidonun gücünü azaltacak anca öyle düşer
 
Son düzenleme:
Dof'un hayatı sadece Dressrosa'da geçmedi diye biliyorum ben ama sen bilirsin :D

Kendisi çocukken acı çekmişti, ama Law'ı kendisini olumsuz yapsın diye öldürmeye çalışıyordu, veya kuş kafesi kullandığı zamanlar içeride çocuklar falan da vardı yani.

Son paragrafa gelirsem, Lütfen o vasıfsızın adını anarak mide bulandırmayalim. :oleyo: Dof'a ölüp bitmiyorum bu doğru ama Dof'u malum amiralden kat kat fazla severim yani.
Öldürmeye çalışmasının sebebi Law ın iyileşeceğini bilmiyordu o meyveyi yedikten sonra o çok ayrı bir boyut ... Kuş kafesinde de orada çoluk çocuk öldü mü? Ölmedi mi? Bilmiyoruz net bir şey yok.

Ben Dressrosadan bahsediyorum ... Orada insanları öldüren gayet Fujiydi.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık