Pamuk şeker sandın herhalde sen Kaido'yu.Akainu vursa Kaido şuna dönerdi bence
Pamuk şeker sandın herhalde sen Kaido'yu.Akainu vursa Kaido şuna dönerdi bence
WBnin kafası da gayet saglamdı ama eridi gitti, magmayla vuruyor adam, sihirli dokunuşla masaj yapmıyor.Pamuk şeker sandın herhalde sen Kaido'yu.
Wb kafasına haki savunması yaptı mı ? Bir zahmet eti delsin magma. Bunda şaşırtıcı bir şey yok. Kaido vücut sertliği olarak Wb'den iyi durumda. Üstüne bir de koka savunması yaptığı zaman ne olacak ? Kaido yanıyorum, eriyorum diye bağıracak mı sanıyorsun?WBnin kafası da gayet saglamdı ama eridi gitti, magmayla vuruyor adam, sihirli dokunuşla masaj yapmıyor.
Dof'un hayatı sadece Dressrosa'da geçmedi diye biliyorum ben ama sen bilirsinDof öldürmez bence çoluk çocuk öyle olsa kendi ülkesinde ki insanları öldürürdü direk niye oyuncak yapsın. Dışarıdan gelen ajanları bile oyuncak yapmış adam Dof kendisi çocukken acı çekmiş kalkıp çoluk çocuk öldürmez.
Aksine sizin saygı değer Fujiniz bir meteor yağdırdı, şehir katliyama döndü.
Gerçek bir ejderha ateşten korkmaz, çünkü yanmaz yeğen.WBnin kafası da gayet saglamdı ama eridi gitti, magmayla vuruyor adam, sihirli dokunuşla masaj yapmıyor.
Ateş kesin bence ama magmayı bilmem.Mitolojik olarak ateş ve magmanın ejderhaya zarar vermemesi gerekir ama bu seride ne olacağı belli olmaz.
Zoro=KaidoKaidonun dayanikliliginin yaninda adamin hizida ust duzeymis o cusseyle bagdas kurup oturdugu yerden bir anda zorunun hakimi kestigi gibi firlamis.