Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 923: İmparator Kaido, Luffy'ye Karşı

Bölüm nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    336
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar, zoan kullanıcıları dövüştükçe çok daha iyi güçleniyorlar. Adam en üst seviye zoan meyvesine sahip. Hayvanların kralı ünvanına sahip. Belli ki en iyi zoan bu. Ayrıca en az 20 yıldır bu zoanla dövüşüyor. Kimlerle? çoluk çocukla değil başka yonkolarla amirallerle. Yani daha da güçlenmesine olanak sağlayacak kişilerle. Herifin normal vücudu da bu sebeple aşırı güçlü olmuş. Kral haki çıkmasa hiç şaşırmam. Bence çıkmayabilir de.

Luffy'i indirmesinin sebebi kral haki falan değil. Adamın fizik gücü yüksek. Hiç bir yonkoudan bu kadar fizik güç çıkmaz. Zira adamın ejderha meyvesi var. Doğal olarak en iyi fizik güce ve bu alanda güçlenmesine imkan veren bir meyvesi var.

Öyle bir fizik güç var ki;

10bin metreden düşüp başı ağrıyor. Çizik yok kafada! Peki bu ne demek? Kaido bir başka yonkouya vursa sadece başını mı ağrıtır yoksa kan alamaz mı? Pek tabii ki de alır. Aksi halde dövüşler hiç bitmez. Bu da şu demek: bu adam 10.000 metreden düşmeye denk ve üzerinde bir kuvvetle yumruk atıyor :mincika: Bırakın da luffy'e tek atsın :D Konu kral haki falan değil. Ne yaptı kral hakisi ile toprağı mı yumuşattı :) Adam fizik güçte zirve!

Bu yüzden Kaido'yu döverek indiremezsiniz. WB, depremin verdiği güç ile şok dalgası vurabilir Kaido'ya. Big mom, ateş ve yıldırım ile karşılık verebilir. Shanks? Muhtemelen kılıç teknikleri ile hasar verebilir. Demek ki bu adama yumruk değil başka şeylerle geleceğiz. Diğer yonkouların güçleri bize fikir veriyor:

E nasıl inecek? Önce bu hayvanatın meyvesi iptal edilmeli. Bir katakulli ile buna kairoseki takılacak. Adada luffyden iyi yumruk atacak adam yok. Luffynin yumruğuna da bana mısın demiyor. Koka bile basmadı. Demek ki yumruk ile inmeyecek oda bize bunu anlatmış oldu. Geriye kalan yöntemler:

(Shanks'in gücü) Keseceksiniz: Kaidoyu kesebilecek adam var mı? Luffynin yumruğunda içeri göçen vücut iyi bir kılıç ustası tarafından bence kesilebilir. Kesme ihtimali olan kişiler de Wano'da yoksa geriye bir shanks, mihawk, rayleigh kaldı. Ya bunlar gelecek ya da zoro, shutenmaru falan deneyecek.

(Bigmom'ın gücü) Yıldırım: En büyük avantajımız bu. Nami'de bigmom'ın en iyi 2 gücünden birisi var. Üstelik buna top yedirtip devasa boyutta şarzlayabiliyor. Üstelik hasar alma ihtimali de yok. Kaido inmese de zayıflayacaktır. Tepkisiz kalacak değil ya. Başka bir yonkonun en iyi güçlerinden biri sonuçta.

(Bigmom'ın gücü) Ateş: Kinemondan çok daha güçlü kılıç ustaları çıkacaktır. Zoronun ateş kesme tekniğini öğreneceği kesin. Hatta bence bu ateş kesme tekniği sırf kaidoyu durdurmak için geliştirdiler. Ateş sanjide, luffyde, kinemonda, zoro'da (olacak) var. Ama yeter mi? Şuan nötr diyelim.

(WB'nin gücü) Şok dalgası: Kimde var bu güç? Zoro'nun rüzgar teknikleri birer kesici şok dalgası. Yeter mi? Yetmez. Belki Law, diğer kılıç ustalarından bir şey çıkabilir. Veya Luffy elizabello gibi şok dalgası vurmayı öğrenmeli.

Su: Nefessiz bırakmak adına yağmur shiryuu gibi birileri çıkıp kestiğinde su balonu içine alan teknikler gösterebilir. Havadaki nemi bu şekilde belki kullanabilirler. Zaten Jinbei yolda. Islatıp yıldırım da vurdurabiliriz.

Diğer elementleri de bir şekilde kullanabiliriz. Jozuyu düşünün. Döve döve inecek biri miydi? Hayır. Adamı dondurarak aradan çıkardılar. Kaidou da böyle yenilecek.
Bu 10k metre olayı fazla abartılıyor gibi. Animelerde yerçekimi olayı biraz farklı yani G dediğimiz değer baya düşük. Hem limit hız denen olay var. Hava bulunan ortamda falan. Öyle çok über bir şey değildir 10k metreden düşüp sadece baş ağrısı hissetmek diye düşünüyorum.
 
Law çok fazla haki harcadığını söyledi dresrrosada kullanırken ve hakinin biten birşey olduğunu gördük.Yani bir bardak b.hakiye sahipse bunu yonkou için bir anda kafaya dikmiş olabilir gayet mümkün ihtimali var.Yonkou bu tüm gücünle vurmak zorundasın b.haki de saldırılarına ekstra kuvvet katan bir güç.
Gereksiz diretiyorsun. :( Yapma işte. Saniyesinde haki tüketmek diye bir şey yok. Law öyle söylüyor çünkü tamamen haki tabanlı bir teknik kullanıyor o formda kalabilmek için. Kola bacağa haki basmaktan çok farkı bir şey G4 formu.
 
Bu çok daha olası ama bu seferde H.hakisi büyük olan çok fark yaratır. Burdan biraz sıkıntı çıkıyor gibi.
Eee böyle bir fark oluşturmasında problem yok ki. Hem o şekilde neden bu güçten korkulduğu da anlaşılmış olur. Ayrıca tek kullanımı da sadece karşı tarafı baskı altına olmaz, daha bir sürü olayı çıkar.
 
Haki emme bana çok absürt geliyo pek çıkacağını zannetmiyorum ileride görürüz artık.
Haki emmeden ziyade karşı tarafın hakisini bozma gibi diyelim. Başka serilerde de böyle güçler gördük, o yüzden olmayacak bir şey değil. Tek sorun; diğer serilerde bunları net bir şekilde görebiliyor iken Op efendide tahminde bulunabiliyoruz sadece.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık