İyi güzel yazmışsın da öncelikle Kaidou'da h.haki çıkması lazım bu yokken farazi tamamen bu söylemler ortada fol yok yumurta yok çünkü.Diyelim h.haki çıktı o zaman da bu durum yine alakasız.G4 formunun kapanmasının h.haki ile alakalı olması çok abes olur.Böyle olsaydı Dof yapardı Kata yapardı ne diye g4 ile uğraşsınlar.Ben bu durumun asıl nedenini spoiler konusunda açıklamıştım aynen kopyalıyorum şimdi.
Bu konuya da gelelim arkadaşlar ben açıklayayım size en iyisi kendi düşüncelerimi.Bölüm çıkınca daha net yorum yapacağım ama bunu aylar öncesinden söylüyordum.Eğer yine g4 formunun enerji bitip sönmesi durumu olduysa olay bariz.
G4 formunun süresi tamamen harcanan eforla yada hakiyle diyelim onu tam bilmiyoruz ters orantılı.Kaidoya ve koca anaya bütün enerjisiyle ve arka arkaya hiç soluklanmadan vurduysa o yüzden adamın form süresi bitiyor daha fazla o formda kalamıyor.Çünkü haki biten birşey Law'un dediği gibi.Haki yada enerji bittiği zaman formu da otomatik olarak kapatmak zorunda kalıyor.Koca anaya bir kez vuracağım diyen adam neyi var neyi yok ise onunla vurdu.O yüzden top kekte 2 dakika dressrosada daha fazla başka yerde çok uzun kullanması tamamen bununla alakalı.
Yoksa ne oldu yani Kaidou da ruh meyvesiyle ruhunu mu çekti hakisini mi çekti nedir olay ?
H.haki haki emcüklüyor gibi komik şeylerle mi alakalı yani.
Hayır alakası yok Kaidouda bunların hiçbirisi yok olay tamamen Luffy'nin kendi bedeninini çok daha fazla zorlamasıyla alakalı.Çok daha fazla zorladığından iki yonkou karşısında olduğu gibi böyle sönüp gidiyor işte g4 formunda.Form iptal oluyor kendiliğinden.