Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İrade: Bir şeyi yapıp yapmamaya karar verme gücü.

İrade, sadece bir eyleme karşı durmak demek değil, bir eylemin gerçekleşmesini istemek ve bu uğurda yapılması gerekeni yapmak.

BM'nin iradesine bu noktadan bakıldığında imparatora yakışır derecede iradesi var. 'O pastayı yiyeceğim, her kim ve ne önüme çıkarsa çıksın'.
Demek istediğim sigarayı bırakmak bir irade örneğidir ama sigara içmek için çölleri, denizleri ve dağları aşıp sigaraya ulaşıp içersen bu da bir irade örneğidir ve hatta içmemeye karşı gösterilenden daha büyüktür.
 
Tamam kanki sana göre bu irade olabilir. Ben neyi irade olarak gördüğünü ifade ettim. Sıkıntı yok :sapkali:
Hadi yoluna. Ortamlarda Zoro'ya da iç güdüsü sayesinde tüm acıları aldı dersin.

O bölümden cidden bunumu çıkardın ? Kadının resmen hoşuna gitmiş sırıtıyor.
http://tortuga-ceviri.com/okuma/read/one-piece/tr/87/876/page/3
bölüm de burada.
Şundan bahsediyorum.
Çığlık
Yola devam

İradeyi sadece fiziksel kapasiten aşıldığında ayakta kalmaya devam etmek olarak algılamak cidden sıkıntı.
 
Amiralleri niye küçülttünüz hemen? Ee Luffy amirallere Organ çaksa hasar almazlar mıydı? Alırlardı elbette. Ama şu var, WB ve Garp da alırdı. Bu ikisi çöplerden bile hasar alıyorlardı. Siz Kaido ve Mom gibi anormal sertliği olan adamları baz alırsanız işimiz var. Herkeste böyle sertlik yok. Ama onların da savunmaları iyi olabilir.

Bir de işi tersinden düşünün. Kaido'yu yumruk manyağı yapan Akainu olsa Kaido "Acımadı ki xd" diyebilir miydi? Kizaru lazer yağmuruna tutsa?

Evet adamın saldırı gücü çok fazla. Ama bu ta MF zamanında WB vs Akainu'da anlaşılmış bir şeydi. Defalarca söyledim, bu seviye savaşların uzun sürme sebebi savunma. Evet Akainu denk getirse Meigou ile adamın kafasını koparır ama karşıdaki adamlar k.haki, b.haki, hız vs olarak çok yüksek seviye olduğu için ulaşmak zor, bir de saldırı güçleri de sakat olduğu için çok temkinli olman gerekiyor. Bu yüzden Kuzan ile 10 gün savaşıyor bu adam. Kaido ise Luffy'den bir sürü darbe yiyor. Evet sertliği bu sefer onu kurtardı ama her zaman kurtarmayabilir. Amiraller de kurtulamayabileceği adamlar sınıfındalar. Uyanış denen meretle birlikte özellikle Akainu ve Kizaru'yu bir görün, ondan sonra gene gömersiniz isterseniz. Ama ben söyleyeyim, çok korkunç çıkacaklar.
 
Hadi yoluna. Ortamlarda Zoro'ya da iç güdüsü sayesinde tüm acıları aldı dersin.

Şundan bahsediyorum.
Çığlık
Yola devam

İradeyi sadece fiziksel kapasiten aşıldığında ayakta kalmaya devam etmek olarak algılamak cidden sıkıntı.
Burda çok zayıflamış, güçsüzleşmiş ilk yediği şimşek çok daha güçlü olmasına ragmen 0 hasar, burda ilk kez hasar yiyor zaten.

İrade konusunda sana hak veririm Bm pasta pasta diye hiçbirşeyi takmadan o pastayı almak istemesi irade örneği. Orda suya düşüp ölebilirdi hala pasta diyo tamam kafası gidik ama bilinci yerinde şekerçi oğlanı tanıyo onun dediğini filan yapıyo. Zaten iradesi olmayan kişi ne kadar güçlü olursa olsun bu konuma gelemez.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 8)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık