Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
"Wb tahtın önünde durdu."

Uu ne büyük analiz ama helal olsun zincirliye. :/ Hadi her söylediğine kanun muamelesi yapalım.

"Türkiye'nin başkenti Ankara'dır." Bu da benim analizim. Benim de söylediklerimi kabul edin bundan sonra. :S
 
Kinci bunlar. Düşmanımın düşmanı benim dostumdur mottosundan ilerliyorlar :D ''Bak benim adamımın top gibi oynandığı tekniğe tek attılar :))''
Bak mesela Doflamingo'yu az çok adil bi karşılaşmada indirdiler, bi de Kaidou'nun gelip Doffy'i indirdğini düşünün. Luffy sayesinde gece rüyalarında kabus görmedikleri için şükretmeleri lazım.
 
Sarhoşluktan da olabilir çünkü son üç bölümde de bu sürekli vurgulandı ama özellikle şu sayfadaki bakışından böyle bir şey çıkardım.
Bu arada Ejder formundayken yediği yumruklardan bahsetmiyorum.
Sen deyince ihtimal verdim aslında biraz. Belki adamım ol diye teklif etsem mi diye süzüyordur. Ya da peh, Koca Ana çöpmüş demek falan diye süzüyordur :oleyo:

@Densetsu no Samurai @Mercury

Dün yazmıştım.Bir de size fikrinizi sorayım.

Kaido'nun saldırısına b.hakili diyelim.Luffy Kaido'nun meyvesini bile işin içine katmadığı hakili saldırısından g4 savunmasına rağmen tek yedi değil mi ?

Akainu ise WB'ye hazırlıksız yakalanmıştı.Yani çok yüksek ihtimalle WB'nin kendisine vurduğu 2 yumruğa haki savunması yapamadı.Ve WB Kaido gibi meyvesini işin içine dahil etmemezlik yapmadı.Direk deprem meyvesini de kullandı.Artı olarak Ace'nin ölümünden dolayı Kaido'ya oranla daha büyük bir motivasyonla vurmuştur muhtemelen.

İki saldırıyı kıyaslarsak sizce nasıl bir güç farkı vardır ? Bi tarafta Kaido'nun meyvesini kullanmadan yaptığı hakili saldırı,diğer tarafta WB'nin deprem meyvesini de işin içine dahil ederek yaptığı hakili saldırı+extra motivasyon ?

Bir de dediğim gibi Aka WB'ye hazırlıksız yakalandığı için yüksek ihtimalle haki savunması da yapamadı.Luffy'nin en azından g4 savunması vardı ama Aka direk saf dayanıklılığıyla kafa tuttu.Ve Luffy tek darbede nakavt olurken Aka 2 darbe de nakavt oldu.

Kısacası Akainu daha güçlü bir yonko saldırısına daha düşük bir savunmayla cevap veriyor.Ona rağmen tek değil 2 darbede yıkılıyor.Bu verilere bakarak Aka ve G4 Luffy arasında sağlam bir güç farkı var diyebilir miyiz ? Ne diyonuz ?
Son cümledeki soruyu direkt sorsan hayır derdim de, yazdıklarını okuduktan sonra ikna oldum. :D Akainu ile G4 Luffy arasında tahminimizden fazla fark varmış cidden.

Onu nereden çıkardın.Akainu beyazsakalın hızına tepki bile verememişti.En yavaş birisi varsa o da koca anadır.
En yavaş biri varsa Karasakaldır bence.
2:18'den itibaren bakabilirsin. Teach bu kadar hızlı değil. Kadın Sanji'yi bile yakalıyor.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 8)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık