Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Mihawk'ın Seviyesi

Mihawkın gücü ?


  • Kullanılan toplam oy
    643
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ahaha, Mihawk'ta Haki yok denmişmiş... Sadece Mihawk'ta mı yok dendi, Ace'te de yok, Jinbe'de de yok dendi ama hepsinde varmış. Karasakal'da da yok deniyordu mesela. Sanki sadece Mihawk'a özel Haki yok denmiş gibi algı yaratma çabaları var. Mihawk'ta Haki yok dendiği zaman topu topu 3-4 kişide falan Haki'de vardı, Haki'si olan adamlar baba adamlardı, sonra ele ayağa düştü işte.

Ha bu adamların yanında (Shanks, Rayleigh, Beyazsakal, Garp vesaire) Mihawk'ın Haki'si yok denemez mi? Bence denir. Arada muazzam bir Haki seviyesi farkı vardır ki Mihawk'ın kılıç yeteneğine rağmen bunlar ondan güçlüler sonuçta demek ki arada devasa bir Haki seviyesi farkı var, Mihawk'ta o seviye Haki olsa ne olur olmasa ne olur, Tashigi'nin Law karşısında düştüğü durum ortada.

Haki kapatma mevzusu olabilir, sonuçta Zoro Haki kapatarak Monet'e saldırdı, demek ki bu tarz şeyler olabiliyor, E.Oda sinyalini vermiş. Shanks Haki'yi kapatarak dövüşmüş, berabere kalmışlardır, Shanks Haki'yi açınca Shichibukai ile Yonko arasındaki fark ortaya çıkar. Yine o zamanlar çok eski olduğundan Karasakal meyvesiz haliyle yarmış bu Shanks'ı yine de o düello bir şey kanıtlamaz.

Kılıçustalığı önemsiz görülüyor evet,

Beyazsakal düellodan bahsetmişmiş... Beyazsakal Luffy gibi sağır sultan değil önce bunu öğrenmek lazım, adamın istihbaratı çok kuvvetli, adam hükümetin gizli projesi Pasifistaları bile duymuş diyor ki demek bunlar duyduğum silahlardı, Ivankov'un bile bundan haberi yokken bunu Beyazsakal duyuyor. Ama seriyi tek bir yan karakter üzerinden takip edince bunları analiz edebilecek yetenek kalmıyor, akıllarına ne gelirse düşünmeden söylemeye başlıyorlar. Yani Beyazsakal'ın bundan bahsetmesi çok normal, Beyazsakal'ın istihbarat ağı çok kuvvetli adam Buggy'yi bile hatırlayıp Shanks'a bahsetti orada, şimdi Beyazsakal bahsetti diye Buggy'ye güçlü mü diyelim? :))) Buggy'nin yanındaki adamları görüyor ve diyor ki bunlarla düşman olmayalım, onları kendi safına çekiyor, o adamlar Beyazsakal'a göre güçlü mü? Değil, ama böyle bir görüş açısı olan adamın herşeyden haberi olması çok normal. Shanks ile Mihawk'ın Buggy ile olduğu gibi yakın ilişkileri var, yoksa Mihawk 2 sefer Shanks'a karşı düello ret etmezdi, MF'de Shanks ile savaşırdı. Beyazsakal'ın Shanks'ın yakın arkadaşlarından bahsetmesi üzerine kurulu bir muhabbet (Mihawk'ta Shanks'ın arkadaşı sonuçta), güç üzerine değil. Güç üzerine olsa zaten Kaido ve Big Mom isimleri Mihawk'ın önünde geçerdi ama geçmedi.

Luffy'yi öldüremedi kim diyor? Diyen varsa ben eleştiririm zaten. İnsanlar diyor ki Luffy'yi 3-4 defa ıskaladı, kolayca yere seremedi. Bak Aokiji'ye, Kizaru'ya nasıl tekledi Luffy'yi dalga geçti. Luffy'yi zaten öldürmesi beklenmedi, tekleyip yere sermesi beklendi ama yapamadı. Ama Amiraller yaptı.

Shanks'ın yan yetenekleri olabilir, bunu defalarca gördük ; Fujitora hem kılıçustası hem meyve kullancısı, Big Mom öyle. Kizaru kılıç yapıyor sonra kılıçsız dövüşüyor. Örnekler çoğaltılabilir, Shanks konusunda neden böyle kesin bir şekilde sadece kılıçustası diyorsunuz? Mihawk'ı Shanks üzerinde yüceltebilmek için zorlamalar bunlar, her olasılığa önce açık olacaksın.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 15)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık