İnan ki ne demek istediğini hiç anlamadımSağ kolla sol kol arasında bir yerlerde, tendon ya da kasların arasına sıkışıp kalmış.
İnan ki ne demek istediğini hiç anlamadımSağ kolla sol kol arasında bir yerlerde, tendon ya da kasların arasına sıkışıp kalmış.
Yok yav ''Mihawk Mf de gücünün yüzde 10 kadarını falan kullandı'' veya ''Mihawk Luffy'nin kaderini sınıyordu Vista'nın onun kaderinin bir parçası olduğunu anladı'' falan da denilebilir yani...Vista'ya hiçbir yonkou tek atamaz savı çöpe gittiğine göre... Mihawk'ın paşa gönlü istememiş diyeceğiz artık.
Buradan Mihawk'a nasıl pay biçtik la :/ Adamın adı çiçek kılıç bir kere baştan taffu değil oradan kaybediyor :SVista'ya hiçbir yonkou tek atamaz savı çöpe gittiğine göre... Mihawk'ın paşa gönlü istememiş diyeceğiz artık.
Ha şöyle...Yok yav ''Mihawk Mf de gücünün yüzde 10 kadarını falan kullandı'' veya ''Mihawk Luffy'nin kaderini sınıyordu Vista'nın onun kaderinin bir parçası olduğunu anladı'' falan da denilebilir yani...
Kötü bir espriydi boşverİnan ki ne demek istediğini hiç anlamadım
Onu kim dediyse ocak dışı bırakıyorum.Vista'ya hiçbir yonkou tek atamaz savı çöpe gittiğine göre... Mihawk'ın paşa gönlü istememiş diyeceğiz artık.
Şu saçmalıkları yazdırıyorsunuz ya bana...Ha şöyle...
Valla bence de bırak. Mihawk yonkou seviyesi demek için böylesine saçma argümanlar geliyordu bir ara. :/ Gene yonkou de ama bu nedir arkadaş?Onu kim dediyse ocak dışı bırakıyorum.
Ben fitim be gönlümün yeşili :/ Neyse bu ricanı kırmayacağım elbet. Zaten ben yazmıyordum bu konuya bir süredir görmesem çiçek kılıcı şey etmezdimValla bence de bırak. Mihawk yonkou seviyesi demek için böylesine saçma argümanlar geliyordu bir ara. :/ Gene yonkou de ama bu nedir arkadaş?
@RocheFelix @Sir Crocodile
Daha derine çekmeyin beni. Bıraktım artık Mihawk tartışmayı. :S Bu vanpir her şey de çıkabilir hiçbir şey de. Net konuşmamak lazım.
Bana isim ver. Buraya, tam da bu ismin altına yazayım:Valla bence de bırak. Mihawk yonkou seviyesi demek için böylesine saçma argümanlar geliyordu bir ara. :/ Gene yonkou de ama bu nedir arkadaş?