Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tamam bende diyorum ki. Bir adamın kasıntılığı, yok bakışları, havalı olmasının ne alakası var? Orada yapılan yorum belli ama anlamak istemiyorsan yapacak bir şey yok. Ama ben adım gibi eminim, bu laf Luffy'e dense burada bizimle dalga geçip, sevinç naraları atacaktınız, hayır yapmayacaktık falan diyende yalan söylüyordur. bir de zaten ben Zoro nun dayanıklılığı için sadece Nami'nin sözünü referans almıyorum, zaten mangada çok çok gösterildi.
Ya niye böyle yapıyorsun arkadaş, algılar algılar dönüp duruyor :artiz: Zoro sert bakışlar atmadığı için şaşırıyorlar işte dayanıklılıkla ilgili bir söz yok :artiz:

Ayrıca @Mystic07 aynen kardeşim katılıyorum sana o yüzden bu bir kaç kelime için önemsiz diyorum ya zaten :good:
 
Pica'yı yardım almadan yenemeyen Zoro değil miydi?
Bu sorun büyük olasılıkla görmezden gelinecek. Ama ben hayran oldum. Güzel yaklaşım. :D
Yoo görmezden gelmeyelim.

Evet Pica'yı yardım alarak yendi ama bu yardım senin bahsettiğin anlamda yardım olmuyor.Çok yüksek ihtimalle o mesajı yazarken ''Gücü yetmediği için yardım aldı'' manasında yazdın.Halbuki Zoro'nun tek bir ciddi hasar almadan Pica'yı yendiğinin farkındayızdır heralde ? Orda Pica halka saldırıyordu ve zaman kısıtlaması vardı.Zoro'da halkı kurtarmak için hızlıca oraya gitmeliydi ve bu yüzden yardım aldı.Kirli oynayan Pica'yken bu Zoro'nun gücüne ilişkin nasıl bir sorun teşkil ediyor ?
 
Nasıl yok işte sert takılır diyorsunuz. Dayanıklı değil demek değil ki, tayfada ki en dayanıklı kişi diyor olay o. Sizde o yüzden zaten çevirmeye çalışıyorsunuz:D
Dayanıklı anlamını vermek istese tough'dan başka kullanabileceği sıfatlar var. Tough'un zorlu ve sert anlamları çok daha yaygın kullanılır. Sahnedeki duruma diyaloğun öncesine hiç uymuyor dayanıklı denilmesi. Gelişine okudun mu anlarsın. Hatta dayanıklılıyı bırak zorlu ve sert anlamları bile sanki oturmuyor gibi duruyor ama yine de dayanıklıdan iyidir.
 
Yoo görmezden gelmeyelim.

Evet Pica'yı yardım alarak yendi ama bu yardım senin bahsettiğin anlamda yardım olmuyor.Çok yüksek ihtimalle o mesajı yazarken ''Gücü yetmediği için yardım aldı'' manasında yazdın.Halbuki Zoro'nun tek bir ciddi hasar almadan Pica'yı yendiğinin farkındayızdır heralde ? Orda Pica halka saldırıyordu ve zaman kısıtlaması vardı.Zoro'da halkı kurtarmak için hızlıca oraya gitmeliydi ve bu yüzden yardım aldı.Bu Zoro'nun gücüne ilişkin nasıl bir sorun teşkil ediyor ?
Orlombus'un yardımı olmasa Zoro hızlıca oraya gidemeyecek ve Pica'yı yenemeyecekti.

İlginizi çekmeye çalıştığım nokta Zoro'nun gücü yetmediği için Pica'yı yenememesi değil zaten(uçmak gibi bir gücü olmadığı için gücü yetmedi de denebilir). Zoro kendisinden kaçan,onu etkisiz bırakan,bir rakibe karşı yardım aldı, Luffy ise kendisini döven birisine yada yaptığı hamleleri etkisiz kılan birisine karşı yardım aldı. Eğer Pica'yı yenmesinde Orlombus'un etkisi yoktur diyorsanız Cracker savaşında da Nami'nin etkisi yoktur.
 
Olm Luffy de günlerce kalkmadan yatıyor ama aksiyonlar Luffy olmadan başlamadığı için Luffy yatarken üzerine bu sohbeti duyamıyoruz diye mi şimdi bunlar :(((( Bak şimdi denklemi kuralım, Luffy daha güçlü rakiplerle kapışıyor, Zoro da ikinci güçlü doğru kabul edelim mesela. Luffy'nin dövüşlerden sonra daha çok yatması, hatta daha doğrusu iyileşene kadar yatması normal değil mi en güçlü rakiplerle kapıştıktan sonra. Fakat Zoro daha güçsüz rakiplerle kapışıp iyileşmeden kalkıyor ki tough guy denen şey bu. Aciz kalmayı sevmiyor adam, yatmayı sevmiyor. Fakat gün geliyor çekilen tüm acıları alıyor ve bi aydınlanma yaşıyor. Oha lan diyor bu Luffy ne çekiyormuş, herif sürekli bundan yatıyor demek ki diyor. Lan şimdi atarı gideri yaptık tüm acıyı alalım bari diyor ama sonra öyle ikinci güçlüyle kapıştıktan sonra ortalarda gezdiği gibi gezemiyor. Hatta sağda solda uyuya kalmasa hiç iyilesemeyecek salata. Bunların Zoro bile farkına varmış ama siz halaaa
 
Olm Luffy de günlerce kalkmadan yatıyor ama aksiyonlar Luffy olmadan başlamadığı için Luffy yatarken üzerine bu sohbeti duyamıyoruz diye mi şimdi bunlar :(((( Bak şimdi denklemi kuralım, Luffy daha güçlü rakiplerle kapışıyor, Zoro da ikinci güçlü doğru kabul edelim mesela. Luffy'nin dövüşlerden sonra daha çok yatması, hatta daha doğrusu iyileşene kadar yatması normal değil mi en güçlü rakiplerle kapıştıktan sonra. Fakat Zoro daha güçsüz rakiplerle kapışıp iyileşmeden kalkıyor ki tough guy denen şey bu. Aciz kalmayı sevmiyor adam, yatmayı sevmiyor. Fakat gün geliyor çekilen tüm acıları alıyor ve bi aydınlanma yaşıyor. Oha lan diyor bu Luffy ne çekiyormuş, herif sürekli bundan yatıyor demek ki diyor. Lan şimdi atarı gideri yaptık tüm acıyı alalım bari diyor ama sonra öyle ikinci güçlüyle kapıştıktan sonra ortalarda gezdiği gibi gezemiyor. Bunların Zoro bile farkına varmış ama siz halaaa
:sapkali:

Kuma onun yerine geçmek istiyorsan onun acısını da almalısın diyor. Bu dediğinin kanıtı olabilecek çapta bir söz. Alıyor sonrası biliyoruz. 3 arc'a sıçrayan bir atlatamama ortaya çıkıyor
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 16)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık