Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Mihawk'ın Seviyesi

Mihawkın gücü ?


  • Kullanılan toplam oy
    643
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O adam dediği tam olarak kim belli değil. Mihawk Shanks ile düello atmıyor bu yüzden ciddi anlamda nasıl bir noktaya geldiğini bilemiyor. Bunu büyük ihtimal de seziyor ama tam olarak gözüyle de şahit olmak istiyor. Karşısında WB var. Shanks'in kendisine denk olarak bahsedildiği isim. Onun üzerinden aralarındaki gerçek güç farkını görmek istemiş büyük ihtimal.

Ben işin olabilirliğine bakıyorum. Bu yeni bilgilerle bunlar gayet makul bence. Tabi sizin dediğiniz de olabilir.
O adam dediği belli. Shanks'tan da, diğer tüm yonkoulardan da güçlü olan WB. Onun üzerinden kimsenin gücünü ölçemezsin. Senin dediğinde biraz bile mantık bulamıyorum. :/
 
Yanlış yazmışım pardon. :)
İstemesi yetmez diyorum aslında. Mihawk'ın karakterinde bize gösterilen kadarıyla birileriyle iletişime geçecek biri değil. Yani karakteri zaten yonko veya kk her ne ise olması yönündeki en büyük engel. O da aksiyonlara shici olarak katılıyor işte. :D

Bu arada korsan değil ya; aranıyor posterini nasıl yapacaklar acaba? 10 milyon beri falan çıksa efsane olur. :D
Şuraya Don Krieg'i yenemez diye bir şık daha eklenir herhalde :oleyo:

Kaidou bile tayfa bulmuşken Mihawk da bir şekilde bulur da, o tayfadan hayır gelir mi bilmiyorum :D
 
Onu ben bilmem. Oda'nın kendisi bile Shanks'in Grifon'u kastederek onunla neler yapabilir ben de bilmiyorum demişti. Büyük ihtimal belki de hakilerin bile kullanılmadığı sadece kılıç tekniklerinin kullanıldığı düellolar oldu.
Resmen geldi. :(

Dostum bir daha Mihawk konusunda seninle tartışmayacağım. Başka konularda artık.
 
Resmen geldi. :(

Dostum bir daha Mihawk konusunda seninle tartışmayacağım. Başka konularda artık.
Bence söylediği şey inanmak istediği güç denklemi için en mantıklı şey. Aksi halde Mihawk'ın en az Amiral gücünde olması gerektiğini kabul etmesi gerekecek böyle yaparak biraz daha zaman kazanmış oluyor :bilmem:
 
Son zamanlarda nasılsak o şekilde devam edelim derken ? Anlamadım.

Bu arada ben bir şey istemiyorum derken ben kazanırsam yaptırım uygulatıcam sen kazanırsan bana uygulatmıcan şeklinde mi ? Öyleyse onu da ben kabul etmem.Bir iş yapıyorsak çifte standart olmucak.İkimize de aynı şartlar olucak.
Mihawk amiral ya da yonko çıksa benim açımdan ne değişecek? Ben bu adamların tohumuna para mı saydım. O yüzden kazanmak ya da kaybetmek durumu beni ilgilenmiyor. Senin dediğin çıkarsa forum dahilinde istediğini istersin. Ucu açık. Ama ben bir şey istemiyorum. Benim şu anlık olaya bakışım da şu şekilde.

Son zamanlar kısmını sonra anlatırım. O konuda biraz fevri yazmış olabilirim. Açıklarım sonra özelden.
 
O yara luffy’nin küçüklüğünde de vardı :)
Yani ne yaşadıysa geçmişte de yaşamış.
Bu da yine shanks’in geliştiğinin bir kanıtıdır benim için çünkü gura gura’yı almış teach’e gel kapışalım diyor ama teach kabul etmiyor :D attığın örnek işime yaradı yani.
Neyse hacım shanks-mihawk konusunda tartışmayı pek seven birisi değilim zaten.
Sana göre yonkoysa ne diyeyim saygı duyarım.
Sonuçta bu senin düşüncen ve her düşünceye saygı duymak lazım. Bana göre de sanji-zoro hemen hemen aynı ligin adamları mesela.
Köye geldiğin de yonkou olduğunu ortaya çıkmamış mıydı yanlış mı hatırlıyorum? Gelişme diyorsun ama Mihawk gibi adam gelişmedi demeye getiriyorsun çok saçma. Neyse herkesin kendi görüşü ben neden yazdığımı söyledim zaten. Teach kabul etmez tabi adamın tayfa daha çöptü, bire bir vs atalım demedik herhalde. Sahnede herkes eşleşti neden saldırsın?
 
Resmen geldi. :(

Dostum bir daha Mihawk konusunda seninle tartışmayacağım. Başka konularda artık.
Anlamadım sana ne ediyorum? Ben de bir kaç süre öncesinde olmaz diye bakıyordum ama olma ihtimali var. Niye farklı fikirlere bu kadar tahammülsüzsün?

Her şeyi geçtim kafadan referans aldığım değil burada yazılan , Oda'nın sbs'lerde söylediği, Manga'da geçen şeyleri yorumlayarak bu ihtimalleri çıkarıyorum. Sence çok mu imkansız onlardan böyle fikirlerin çıkabilmesi?

@RedTeroR

Ben Mihawk'ın zaten tam olarak ne seviyede çıkacağı belirsiz diyip en fazla Amiral çıkar ama o da Akainu gücünde olmaz diye belirttim kaç kere. :S
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 34)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık