Cidden böyle düşünüyorlar ya ben hayret ediyorum.Sadece kılıçları sallayıp sanat yaparak düello atmışlar deniyor işte,işin içine güç girmiyor. Hani sen 200 metre ötedeki dağı kestin ama biraz pürüzlüydü bak ben bu ağacı çok küçük parçalara ayırdım vesaire gibi
Güç yok yetenek sadece
@Roronoa Zoro 'ya yazmışsın ya ''Neden farklı fikirlere bu kadar tahammülsüzsün ?'' diye.Bende sana bir şey sorucam o zaman.Sen neden ''Luffy=Zoro''culara hiddetle karşı çıkıp bu kadar tahammülsüzsün ? Çünkü Luffy>Zoro net oğlu net kadar belli olan bir şey değil mi ? Öyle düşünüyorsun.Hatta sen yanılmıyorsam daha önceden Luffy=Zoro diyenlere mangayı doğru okumadıklarını söyleyip yine hiddetle söylenmiyor muydun ?Douriki işe karıştırmadım. Çünkü fiziksel gücün bir ifadesi gibi bir şey anladığım. Haki güçleri, meyve güçleri felan kılıç ustalığına giren şeyler değil gibi duruyor.
Sana bir şey diyeyim mi ? Sana göre Luffy>Zoro ne kadar netse haki ve doruki gibi kavramlarında kılıç ustalığından bağımsız olmadığı da o kadar net.Haki gücü madem kılıç ustalığından bağımsız neden Mihawk ''Her kılıç kokutou olur'' diyor ? Kafayı kılıçla bozmuş olan Zoro neden b.haki kasıyor ? Yine başka bir kılıç ustası olan Vista neden haki kullanıyor ?