İyi de Zoro gömmem birilerine karşı hiddetle yazdığım manasına çıkmaz. Her zaman da ciddi takılmayı bıraktım. Olayı çoğa zaman trolle vurduğum da oluyor ki bu genellikle belli başlı kişiler ile aramda olan bir şey oluyor.
Bu arada edit kısmını kaçırmışsın.
Edit: Şimdi bile görüyoruz. Git güç seviyeleri konusuna bak. Adam Luffy ile Zoro'yu aynı seviyede diye yazıyor. Sorsan neyi kaynak aldı? Hiçbir şey. Söylesen Luffy Katakuri'yi indirdi? Ona çamur atar. Ortada tamamen tek yönlü veriler varken bile ben hiç hatırlamıyorum hiddetle bunu savunanlar için kötü sözler söylediğimi. Her defasında üslubumu koruyarak Manga sayfaları üzerinden cevap vermeye çalışmışımdır. En azından öyle hatırlıyorum.
Bu söylediğine cevapta bulabiliriz. O yoruma çıkabilir.
Harbiden kendi hedefinden daha büyük bir şey buldun dediği bu kapıya çıkabilir. Zoro'nun güçlenebildiği kadar güçlenmesi zaten gerekiyor. Sadece kılıç yeteneği değil sahip olabildiği tüm güçlere sahip olmalı. Bu yolculuk bunu gerektiriyor. Karşıda meyve güçlerinin ne olağanüstü haki seviyelerine gelmiş düşmanlar var. Vallaha yazdıkça daha da inanıyorum bu yazdığım hikayeye.
Benim açımdan taşlar yerine daha da oturuyor çünkü.