Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Mihawk'ın Seviyesi

Mihawkın gücü ?


  • Kullanılan toplam oy
    643
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kılıcıyla yaptığı sürece sıkıntı yok sen rahat ol xD Meyveli çıkarsa gelip hikaye anlatırsın burada :hhh:


Mihawk çok salak değil mi hacı ? Tüm hayatı boyunca kılıç kullandığında gücü kısıtlanan bir adamla kapışıyor, neyini kapattığını bilmiyoruz ama neyse, hayır insanda biraz utanma olur koskoca dünyanın en iyisi olmuşsun kılıç kullanınca güçlenmeyip zayıflayan adama rakip diyorsun :oleyo:
Fujitora da kılıcıyla meteor indiriyor çok büyük kılıç teknigi.:D
 
Meyve yemiş o meyve, ya Hasan bari armutla elmayı karıştır, elmayla tarhana çorbasını karıştırıyorsun, şöyle şeyleri bile açıklatıyorsun daha bir üstte meyve yemişse hikaye anlatırsım demişim halbuki :artiz:
Sen kılıcıyla yaptığı sürece sorun yok dedin.:D Ben de Fuji'de kılıcıyla meteor indiriyor dedim. Bağlantıyı kuramamak senin sorunun.:D
 
Shanks ile mihawkın duello yapması bu kadar gözümüze sokulmuşken, mihawkın hala amiral altı bir seviye çıkacağını düşünen varsa çok mantıklı gelmiyor bana. Shanks ile duellolarının eskiden yapılmış olması bir şeyi değiştirmez sonuçta shanks isimsiz biri ile duello yapmıyor ki eskiden yapılmış denilip geçiştirilsin. Mihawk yonkou ve amiral arası bir seviye çıkar büyük ihtimal. MF arcına dayalı güç analizleri her zaman bizi yanıltmaya devam edecek. Kesin argüman olarak MF arcından bir kanıt kabul edilmemeli. Mangakanın MF arcını tekrar çizme fırsatı olsa eminim ki bambaşka bir şey okuyacaktık.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 11)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık