Shanks ile ilgili konuşuyoruz sanıyordum doğru diyorsun benim hatam haklısın xDSen kılıcıyla yaptığı sürece sorun yok dedin. Ben de Fuji'de kılıcıyla meteor indiriyor dedim. Bağlantıyı kuramamak senin sorunun.
Shanks ile ilgili konuşuyoruz sanıyordum doğru diyorsun benim hatam haklısın xDSen kılıcıyla yaptığı sürece sorun yok dedin. Ben de Fuji'de kılıcıyla meteor indiriyor dedim. Bağlantıyı kuramamak senin sorunun.
Girelim.Öylesi var da illaki sözünün arkasında duracak adamlar vardır... Bekliyorum onları
Not: Mihawk, imparatordan zayıf diyenlerle bahse girilir.
Tamam, neyine girmek istiyorsun?Girelim.
Mihawk amiral gücündedir üstü olamaz nesineÖylesi var da illaki sözünün arkasında duracak adamlar vardır... Bekliyorum onları
Not: Mihawk, imparatordan zayıf diyenlerle bahse girilir.
Kaybeden üyeliğini sildirecek bir daha da siteye üye olmayacak.Tamam, neyine girmek istiyorsun?
O nasıl iddia la öyle ? Mihawk Reis'in gücünü inkar etmek için kaçmaya mı çalışıyorsun nedirKaybeden üyeliğini sildirecek bir daha da siteye üye olmayacak.
Başka yüreği yeten varsa gelsin.
Kaçıran değil can yakan bişiler seç olum bu ne :/Kaybeden üyeliğini sildirecek bir daha da siteye üye olmayacak.
Kaybettikten sonra, yüzün kalmayacak değilmi buralarda kalmak için... Dostum, kendini kurtarmak için böyle bir bahse girme.Kaybeden üyeliğini sildirecek bir daha da siteye üye olmayacak.
Adam Mihawk fanlarindan kurtulmanin yolunu bulmuş. Sen konuş dahaO nasıl iddia la öyle ? Mihawk Reis'in gücünü inkar etmek için kaçmaya mı çalışıyorsun nedir