Bu bir savunma konusu değil ki. Tartışma konusu.Dostum savunma konumunda olan mihawk tarafı. Shanks’i zaten manga savunuyor. Adam zaten zirvede yani benim bir şey dememe gerek yok aslında
Mangayı üstün kötü bitirdikten sonra foruma kaydoldum. Tam hakim değildim evrene. Shanks vs Mihawk konusunda Shanks deşer yazmıştım, hala duruyordur.
Tekrar dikkatli okuyunca ( 80. shounen mangam olabilir ) genel işleyişe aykırı bir seri ve seriye aykırı bir karakter Mihawk. Her yazar gizemden para kaldırıyor, işin heyecanı o. Bu kartlar da gizemi arttırmak için. Ama her gizemden sonra kimsenin hayal kırıklığına uğramayacağı bir durum gösteriliyor. Mihawk'da beklentim şuan bu yönde. Shanks ile kapışsalar ne olur bilemiyorum. Çünkü bana göre mf Mihawk çıkarımım sadece Luffy'nin gelecekten gördüğü kesitler. Bu açıklamalarla Shanks'ın dengi sayarım Mihawk'ı.
Linlin'i nasıl kesecek, üzerinde hiçbir silah işe yaramaz falan deniyor. Bu Shanks için de geçerli. Hakiyse b.haki önemini Zoro'nun ilk fbsinde çıkarırız, k.hakide zaten zirve olarak düşünüyorum. Geçmişte k.haki Mihawk ve b.haki Shanks kapışmışlar gibime geliyor. Belki b.haki tutkusu bu yüzden ağır gelmiştir de Zoro'yu yönlendirmiştir. Shanks da Mihawk da gizemi en çok olan iki karakter seride.
Not: İkisini toplasan Rayleigh - san etmez.