Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Mihawk'ın Seviyesi

Mihawkın gücü ?


  • Kullanılan toplam oy
    643
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mihawk bahane üretecek adam değil.O kesin tavrı kılıç ustalarında olan katı öğretiler yüzünden söylüyor sittin sene dövüşmez yani.Kılıç 2 elle kullanılan bir alet kılıç ustaları kitabında.Shanks kılıcın yolunda ilerlemiyor araç olarak kullanıyor o yüzden de çekinmeden kolu verdi zaten.Kendini kılıca adamamış Mihawk bilerek vermezdi kariyeri biterdi adamın çünkü.Belki de Shanks'i bu konuda hor görmesinin sebebi bu bile olabilir.Kendine kılıç ustası diyorsan senin hayatını kılıca adadığını sanıyordum gibisinden.
Kılıcın ağız ile kullanıldığı da yazmiyordur o kitaplarda emin ol sen.

@Roronoa Zoro

Shanks için endişelenen mi ? Mihawk için ben de gururlu diyorum zaten.
 
Yok millet kolunu kaybedince ünvanı devretmiştir falan diyor ya hani o amaçla dedim. Birisi KK olma yolunda ilerliyor bir diğeri En iyi kılıç ustası. Düelloları da Vista gibi olmuştur antreman yapmışlardır.




Bence aralarında fark vardır Shanks güçlü olarak tabi.



@Historia Heh buydu aradığım bu E. Oda açıklaması mı yoksa başka bir şey mi ?
Tamam işte. Shanks abi rolünde, Mihawk kardeş. Zaten Shanks-Mihawk buluşmasında Shanks''Bana myedan mı okuyorsun Mihawk'' demişti. Söyleyiş şeyi falan bana geçmişte düello talep eden de Mihawk'ın olabileceğini düşündürttü. Shanks'in bir anda ciddi moddan gırgır moduna geçmesi falan abi-kardeş gibi samimi bir ilişki olabileceği fikrini aklına getirtti. Mihawk buna düello/deüllolar teklif etmiştir, Shanks de aynı Wb'nin Ace'i adam etmesi gibi Mihawk'ı da adam etmiştir. Mihawk da ben Shanks abimi yenemem, ondan daha güçlüsünü beklicem demiştir. :D

Tam metin bu: ''He sits atop as the strongest, gazing down at his prey. The World's Strongest Swordsman!
He rose to renown even before the Great Age of Piracy. Even now he reigns supreme as the World's Best in name and actuality, an exceptional master swordsman. For years he devoted himself to training and after he could no longer find strong foes, Mihawk joined the Warlords. Even without a crew, he traverses the seas in proud solitude and spends his days killing time and enjoying himself. Though Hawk-Eyes strikes fear into the hearts of those who follow the way of the sword, he looks forward to the future, to the day when he will meet the swordmaster that surpasses his rival 'Red Hair'. ''

Yani millet zamanında haki yok dedi, geçenlerde olsa olsa sağ koldur diyorlardı. Yani Shanks'tan güçlü değildir tabi ama denklerdir sonucu çıkıyor bu verilen bilgilerden.
Nasıl çıkarıyorsun, hayret.Ayrıca orda ''kılıç ustası'' kelimesi var, belki farkındasındır. O sana ne ifade ediyor, bilmiyorum tabiii.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 13)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık