Ulan bu nedir ya.Kankisinin de akıbeti belli zaten. Mis gibi.
Shanks'a karşı aşağılık kompleksine giren adam onca yolu gidip Shanks'ı mutlu edecek posteri neden taşısın ?Ben yazıyım burada bir dursun dediydim. İlerde çıkarsa dediydi dersiniz diye.
Belki bazı kısımlarda aşırıya kaçmışımdır ama genel olarak Mihawk'ın Shanks'e karşı bir aşağılık kompleksine girmiş olabileceğini düşünmekteyim.
Ilık esen rüzgar misali diyorsun ha? Tuttum aslında ama işte o dojutsu ile Mihawk tehlikeyi çok önceden seziyor bir kere! Hatırla MF'yi Shanks'ı hissedince nasıl saldı kendini rüzgara :S Neyse...İşte daha hissetmeden ölecek böyle. Brookun saldırısı gibi
Üstte sorduğun sorunun altta cevabını vermişsin. Dostlar ama hala mazide ama Mihawk'ın gönlünde ukte kalmış bir durum var. Mihawk bunu aşamamış işte.Shanks'a karşı aşağılık kompleksine giren adam onca yolu gidip Shanks'ı mutlu edecek posteri neden taşısın ?
Sıradan karakterler bunlar Manga alemi için, bir birleri ile ölümüne kapışıp yenişemeyen sonra dost olan bir ikili. Güçleri bir birine denk çıkacak yüzlerce bu türden işlenen karakter var. Bu da burada kalsın çıktığında yazmıştı dersin xD
Bundan sonra kutucukları ben doldurayım. Oda bıraksın bu işleri.Ulan bu nedir ya.
Shanks en sevdiğim ikinci karakter ama cidden Teach'i şikayet ettiyse gözümden düşer.
İyi öyle olsun hahahaha o değilde yakında bir anten gerekecek sana Mihawk konusundaÜstte sorduğun sorunun altta cevabını vermişsin. Dostlar ama hala mazide ama Mihawk'ın gönlünde ukte kalmış bir durum var. Mihawk bunu aşamamış işte.
Olum 2 adamı east blueya kadar kovalar 3-5 gemi keser millet kyaa olur nedir yaniIlık esen rüzgar misali diyorsun ha? Tuttum aslında ama işte o dojutsu ile Mihawk tehlikeyi çok önceden seziyor bir kere! Hatırla MF'yi Shanks'ı hissedince nasıl saldı kendini rüzgara :S Neyse...
Zamanı gelince seni de easy blueya kadar kovalayacaz hacı ayık olOlum 2 adamı east blueya kadar kovalar 3-5 gemi keser millet kyaa olur nedir yani
Ben geldiğimde Mihawk kaybolmuştu habuki alla allaZamanı gelince seni de easy blueya kadar kovalayacaz hacı ayık ol