Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Mihawk'ın Seviyesi

Mihawkın gücü ?


  • Kullanılan toplam oy
    643
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mihawk karakterinden böyle bir düşünce çıkarsa, Usopp One Piece'in en ciddi karakteri olur. Gerçekten kılıcındaki çentiği bile gurur yapan birisi ''Shanks benden çok güçlü lan, neyse tek kollu deyip kurtarayım'' der mi? Böyle bir şeyin olması Mihawk için gösterilen her şeye ters.
Niye ''Mihawk için gösterilen her şeye ters'' olsun ki? Mihawk dediğiniz adam Luffy için onu öldüreceğin ima edip Shanks'dan özür dilemedi mi? Bunun peşinden ise karşısına güçlü bir düşman gelince geri vites yapmadı mı? Her şekilde yorumlanamabilir ama dediği lafı yedi mi yedi? Karakterlere tek taraftan bakıyorsunuz.
 
@Millennium Wizard

Psikolojik tahlillerimi pek beğenmemiş gibi duruyonuz. Ama vücudun verdiği tepkiler yalan söylemez hacı.
Travmatik hal değil Mihawk artık Shanks ile düello atmanın boş iş olduğunu biliyor.Çünkü artık asla kimin daha iyi olduğunu öğrenemeyecek.Adamı kılıç yeteneğinde tek kolla yenerse kendini tatmin edemeyecek.Shanks ne kadar güçlü olursa olsun kılıçla karşılayamayacağı yeteneğini gösteremeyeceği hamleler olacaktır tek kol ile.O hamlelerden hakiyle kaçabilir yada bloklayabilir ama bunu kılıçla yapmadığı zaman zaten düellonun anlamı kalmıyor.Şimdi anlıyor musun neden tek kollu adamın ünvan alamayacağını ? Yanisi bitti o iş zamanında beraberlik yerine birbirlerini yeneceklerdi.Ancak öyle kimin daha yetenekli kimin daha iyi olduğunu anlayabilirlerdi.
 
Niye ''Mihawk için gösterilen her şeye ters'' olsun ki? Mihawk dediğiniz adam Luffy için onu öldüreceğin ima edip Shanks'dan özür dilemedi mi? Bunun peşinden ise karşısına güçlü bir düşman gelince geri vites yapmadı mı? Her şekilde yorumlanamabilir ama dediği lafı yedi mi yedi? Karakterlere tek taraftan bakıyorsunuz.
Bakalım nasıl kurtulacak, dedi. Nasıl kurtulduğunu gördü, bıraktı. Hangi lafını yemiş?
 
Rival dengi demek değil.
Mesela franky ve chopper en güçlü olmak istiyor ve bu olay ikisini rival yapar.
Mesela sanji-zoro ikisi en büyük canavarı öldürmek istiyor bu olay ikisini rival yapar.
Ya ben rival, rakip demektir dedim zaten. Rakibinse ve düelloların WB'ye kadar gidiyorsa, şu an rakibinden güçlü bir kılıç ustası bekliyorsan denksindir. Yoksa neden bunca Shanks'la ilintili konuşulsun yahu... Hem bak senin verdiğin örneklerde ortak bir hedef var. Bunlar düello atmış. Alakasız örnekler vermişsin, olmamış.

''Though Hawk-Eyes strikes fear into the hearts of those who follow the way of the sword, he looks forward to the future, to the day when he will meet the swordmaster that surpasses his rival 'Red Hair'. ''

Rival olabilmen için rekabet etmen gerekir. Ayrı dünyaların adamı olunca rekabet etmiş olmuyorsun. Buggy sabaha kadar KK olmak istesin, Luffy'nin rakibi olamaz.

Bir ara rakip olduklarına kimse karşı çıkmıyor zaten. En son düelloları üzerinden ne kadar geçmiş belli değil ama en az 13 yılı var.

Her şeyi geçtim Mihawk'ta Shanks'e karşı yansıyan bir eziklik hissi var gibi. Zamanı gelince çıkar bu ortaya.:D
Tamam ama o cümleye bakarsan güncelden bahsettiğini anlarsın. Geçmiş zaman yok ve rakibi Shanks'tan güçlü bir kılıç ustasını beklediği yazıyor. An itibariyle durum bu yani.

Hee şimdi anladım. Neyse tam metni nasıl gorürüm? Çünkü Mihawk konularında genelde milet işinin yaradığı yeri kanıt olarak sunuyor.

Ayrıca kabul etmediklerim neymiş? :) Hacı rahat olun ya, bu kadar kasmayın olayı. Kan davasında değiliz. Manga tartışıyoruz burda. Biraz rahat olun.:)
Tam metin bu: ''He sits atop as the strongest, gazing down at his prey. The World's Strongest Swordsman!
He rose to renown even before the Great Age of Piracy. Even now he reigns supreme as the World's Best in name and actuality, an exceptional master swordsman. For years he devoted himself to training and after he could no longer find strong foes, Mihawk joined the Warlords. Even without a crew, he traverses the seas in proud solitude and spends his days killing time and enjoying himself. Though Hawk-Eyes strikes fear into the hearts of those who follow the way of the sword, he looks forward to the future, to the day when he will meet the swordmaster that surpasses his rival 'Red Hair'. ''

Yani millet zamanında haki yok dedi, geçenlerde olsa olsa sağ koldur diyorlardı. Yani Shanks'tan güçlü değildir tabi ama denklerdir sonucu çıkıyor bu verilen bilgilerden.
 
Travmatik hal değil Mihawk artık Shanks ile düello atmanın boş iş olduğunu biliyor.Çünkü artık asla kimin daha iyi olduğunu öğrenemeyecek.Adamı kılıç yeteneğinde tek kolla yenerse kendini tatmin edemeyecek.Shanks ne kadar güçlü olursa olsun kılıçla karşılayamayacağı yeteneğini gösteremeyeceği hamleler olacaktır tek kol ile.O hamlelerden hakiyle kaçabilir yada bloklayabilir ama bunu kılıçla yapmadığı zaman zaten düellonun anlamı kalmıyor.Yanisi bitti o iş zamanında beraberlik yerine birbirlerini yeneceklerdi.Ancak öyle kimin daha yetenekli kimin daha iyi olduğunu anlayabilirlerdi.
Bu mantık ile Zoro'nun da asla gerçek bir kılıç ustası daha doğrusu Mihawk'ın kabul ettigi bir kılıç ustası olduğunu varsayamayız.

Zira adam ağzı ile bile kılıç kullanıyor. Bu senin dediğin çok saçma Emre. Bu adam belki de kolunun eksiğini doldurmak için çok çalışmış. Bu Mihawk'ın karisabilecegi bir durum değil.

@Saitama

Güncelden bahsediyor oldugu çıkmıyor oradan bro. Mihawk'ın düellolarda şahit olduğu Shanks'in gücü ile şimdiki bir diyemeyiz.
 
Yok millet kolunu kaybedince ünvanı devretmiştir falan diyor ya hani o amaçla dedim. Birisi KK olma yolunda ilerliyor bir diğeri En iyi kılıç ustası. Düelloları da Vista gibi olmuştur antreman yapmışlardır.




Bence aralarında fark vardır Shanks güçlü olarak tabi.



@Historia Heh buydu aradığım bu E. Oda açıklaması mı yoksa başka bir şey mi ?
Bence vampirin güçlü çıkması saçmalık ama yapacak bir şey yok. Oda sıvadı. Mf de gördüğümüz adam amiralin yanından geçmez ama yonkou Shanks balığa kol vermiş işte. Croco gibi biri 80 milyon etmez hatta çöp Lufy'ye 1 değil 100 kere vs atsa kaybetmez ama oluyor, yapacak bir şey yok.
 
Zamanında Mihawk=Shanks imiş. Shanks tek kola düşünce Mihawk Shanks'ı yenmenin adil olmayacağını düşünmüş ya da içine sinmeyeceğini. O yüzden Shanks'ın iki kollu versiyonunu yani Zoro'yu bekliyor adam. Olay bu.

@Densetsu no Samurai
Ne bileyim aga gözler optik gibi olunca o yüzden şeettiydim. :/
Her şeyin bir menzili var karşiiim! NASA bile her yıl daha gelişmiş sistemlerle uzaya birşeyler fırlatıyor. Hee diyorsan ki Mihawk>NASA birşey diyemem :fool:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık