Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O atağı yeyince iç organları sağlam olanın da işi zor be. Zaten iplerini kopardığını biliyorduk, Doffy hala bahane üretmek yerine savaşmaya devam ediyor. Fanları aksini yapıp bahaneler sıralasa bile.
Adam zaten bahane üretmedi ki hiç.Adama vuruyorlar vuruyorlar kalkıp yargı dağıtıyordu ama iç organlarının hasarlı olduğunu bu sahneden anlayabiliriz bence.Yaralı olduğu bölgeye darbe yiyince dikişleri atmış ve sanki tekrar dikiyormuş gibi bir izlenim var orda.O kadar darbe yedi hiç böyle bir şey yapmadı ta ki yaralı bölgeye saldırı yiyene kadar.
 
Jack'in ne saldırı gücü vardı elindeki 2 tane mızrakla yaptığı Dof'tan fazla ?

bunu ciddi soruyorum ne eksiği var Dof'un saldırı gücü olarak
Jack daha adam akıllı işlenmemiş bir karakter eğer senin dediğin saldırı gücü gösterildiği kadarsa bırak Luffy'e rakip olmayı Sanji'ye bile rakip olmayacak kadar ezik bir adamdır benim için gitsin kumda oynasın Doflamingo dediğimiz adamsa tamamen işlenmiş seride önemi hemen hemen bitmiş bir karakterdir saldırı gücü de bellidir eğer Jack Zou'da gösterildiği kadar saldırı gücüne sahipse gitsin kumda oynasın.O saldırı gücü ile tayfadan kimseye zarar veremez eğer Zou'da her şeyini gösterdiyse.
 
Hakkat lan Im-sama vardı unuttuk adamı , herif serinin en zirvesi kutsalların kutsalı çıktı.

Verdiği isimleri öğrenene kadar emekli oluruz.
 
Jack daha adam akıllı işlenmemiş bir karakter eğer senin dediğin saldırı gücü gösterildiği kadarsa bırak Luffy'e rakip olmayı Sanji'ye bile rakip olmayacak kadar ezik bir adamdır benim için gitsin kumda oynasın Doflamingo dediğimiz adamsa tamamen işlenmiş seride önemi hemen hemen bitmiş bir karakterdir saldırı gücü de bellidir eğer Jack Zou'da gösterildiği kadar saldırı gücüne sahipse gitsin kumda oynasın.
Saldırı gücü dediğin şey senaryoya göre değişir.

Dof tellerle Law'ın kolunu kesemediği sahneden sonra ayağıyla kolunu kesip atıyor. Katakuri G4 açmamış Luffy'i 14 bölüm dövmesine rağmen indiremiyor , Cracker'in zırhı bir bölümde hareketsiz hale getiriyor.

Demem o ki senaryo uğruna E.oda bu tarz şeyleri hiç düşünmeden çiziyor. Doflamingo saldırı gücü gayet yerinde bir adam
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 14)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık