Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Mihawk'ın Seviyesi

Mihawkın gücü ?


  • Kullanılan toplam oy
    643
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Öznenin çoğul olması neyi değiştirir. Hatta ben değil biz diyerek olayın kişisel savaş gücü ile alakalı olmadığını pekiştirmiş desek yeridir. Sadece savaş gücü söz konusu ise araya aile girmesi yerine WB'nin tek eliyle slash'ı def etmesi gibi bir karşılık daha uygun olurdu ama araya aile girdi.

Mihawk babaya saldırdı oğul araya girdi. Basitçe olan bu. Buradan yola çıkıp Mihawk'ın gücünü küçümsemek, bu küçümsemeyi yapmaya hevesli olmayı gerektirir. Bu sahne kişinin savaş gücü üzerine bir sahne değil. Öyle diyenin kendi bileceği iş, her şeyin gizemi tek bir slash'ta gizliyse bilemem tabi.
Küçümsemedim ben, olanı anlattım sadece. Konuyu fanlık-haterlığa çekmeye gerek yok. Sen başta bu sahnedeki asıl olayın, Mihawk’ın yapayalnız, WB’ın ise aileye sahip biri olduğunu vurgulamak olduğunu söyledin. Hatta güç sahip olduklarının toplamıdır demişsin. Fakat Mihawk orada sadece kendi adına konuşmuyor, öznenin çoğul olmasının önemi de bu zaten. Hatta orada ona neden saldırdığını soran kişi Doflamingo ve dediğim cümleyi ona söylüyor. Dof bırak tek tabanca olmayı, tayfasını ailesi gözüyle gören bir adam. E durum böyle olunca da bana göre tek tabancalık muhabbetini destekleyecek bir şey kalmıyor ortada. Gücünü test etmek için saldırdı bence. Sonrasında da WB için yolladığı saldırıyı onun bir adamı karşılıyor. Olay kabaca bu.

Bir yonkou olan Shanks ile arasındaki ilişkiyi bilmesem Mihawk’ın kafamdaki seviyesini belirlememde oldukça etkileyici bir sahne olurdu bu benim için.
 
Dofun bile mf arcından sonra ne kadar gücü çıktı,bir tane tam işlenmiş sağ kol gücü gördük,bundan sonra sağ koldan aşağısı zaten çıkamaz,en aşağı bence işlenince amiral çıkar,shanks ile düellosunda shanks yonkou ise yonkou seviyesi çıkar
Mihawk Zoro'nun rakibi, Luffy'nin değil. Zoro sağ kol yendiği zaman söyleyebileceğimiz bir şey bu.
 
Noob karşılaştırdığın şeye bak ajhfsdfgsd
O değilde gelecek KK ile kapışan Coby'nin seviyesi ne oluyor bu durumda?
Oradaki farka dikkat etmek lazım. Coby'nin ardında koskoca Denizciler ve onun da ardında Dünya Hükûmeti var. Luffy'nin arkasında kimse yok. Hadi tayfası var diyelim. Yine de Luffy dövüyor ama mesaj bu değil. Mesajı iyi almak lazım. "Ortam mesajın kendisidir." deyip konuyu kapatıyorum.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 60)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık