Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Mihawk'ın Seviyesi

Mihawkın gücü ?


  • Kullanılan toplam oy
    643
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
WB'ye giden slash'ı ailesi durdurdu. Yani Mihawk ile WB arasındaki fark aile idi. Bunu görmek zor değil, sahne buna yönelik zaten ama Mihawk gömeyim de nasıl olursa olsun kafası göremez tabi. Şimdi Mihawk'ın ailesi de var, yani artık eksiği yok fazlası var.
Alakası yok hocam ahahah ya. Mihawk ile WB arasındaki fark şöyle ki. Sen benim üçüncü adamım anca edersin mesajıdır.
 
Mihawk'ı küçümseyenler amiralle denk olduğunu öğrendiklerinde ne yapacaklar acaba ? Bunun için bir iddaa mı açsak Big Mom düşer mi gibi ?
 
Şu adam kadar muamma bir karakter yok. Konusu da iyi sarıyor.
Neyse bence en fazla amiraldir. 2 yıl öncesinde en güçlü sağ koldan güçlüdür. Ama artık değil zira Shiliew var.

Yaratıcı
'Neyi bilmek istiyorsun evladım? Evrenin sırlarını mı, sonsuz yaşamı mı yoksa var olmanın amacı mı?

OP okuyan
Mihawk'ın seviyesi ne?
 
Hacı crocodile mihawk’ı durduruyor birisi çıkıp da croco mihawk’ı alır diyor mu ?

Bir sağ kolun bir amirali durdurması veya bir amirale zarar verebilmesi kadar doğal bir şey yok. Sen o olaya duello diyorsan ben bir şey demiyorum daha. Açık ara vista ve mihawk duello yapıyor. Mihawk da vista’yı püskürtseymiş veya senin deyiminle uzaklara fırlatsaymış ama adam başa baş kapıştı ve duelloyu erteledi.
Püskürtseymiş. Ya ben ne diyorum sen ne diyorsun? Diyorum(açıklamalı anlatıyorum ki çekme başka yere) ki büyük bir ihtimalle ikimiz de Kizarunun Marco'dan güçlü olduğunda hemfikiriz, Marco Kizaru'yu geldiği yere gönderiyor uçurarak. Aynısı olsa ( yani Mihawk'tan güçsüz olarak görülen) Vista Mihawk'ı böyle uçursaydı gömecek miydin, gömmeyecek miydin? Kizaru gömmeni de görelim o zaman, koskoca amiral bir tekme ile nasıl uçuyor gerisingeri ki düştüğü yer patlıyor düşmenin şiddetinden diye. Aradaki farkı göreyime karşılık Jozu'nun durdurması ayarken, kafayı koparayım diyen Kizaru'nun gerisingeri gönderilmesini hiç konuşmazsın mesela.
Şimdi millet diyor ya elinde kılıç olan herkes kılıç ustasıdır diye. İşte, mangaya göre bisento da kılıç kategorisinden bir alet. Dolayısıyla Wb de otomatik olarak kılıç ustası oluyor.
http://tortuga-ceviri.com/okuma/read/one-piece/tr/90/912/page/9 Bu sayfada açıklandı bisentonun kılıç kategorisinde olduğu. Şimdi Wb ve Mihawk aynı dönemde hayatta idiler ve bu dönemde en iyi kılıç ustası ünvanı Mihawk'da olmasına rağmen en güçlü ünvanı Wb'de idi. Ve Mihawk'ın olayı kılıç iken Wb'nin olayı meyve. Wb, Mihawk'ın alanında ondan geride olmasına rağmen totalde ondan ilerideyse bu bazı şeyleri açıklıyor.
Millet ile ben kelimelerini eş anlamlı kullanma bence. Şöyle böyle iddia ediyorlar diyorsun da onlar senin iddiaların değil mi? Hani nerede o iddia edenler, söyle de biz de laf atalım. 1 bilemedin 2 kişi anca sayabileceksin.
Ayrıca Mihawk'ın unvanı en güçlü kılıç ustası, en iyi değil.
 
Alakası yok hocam ahahah ya. Mihawk ile WB arasındaki fark şöyle ki. Sen benim üçüncü adamım anca edersin mesajıdır.
Tek bir slash'tan karakterin sahip olduğu tüm gücü analizi edebilirim yanılgısı dediğimi görmeyi engelliyor. O slash'tan beklenti nedir gerçekten anlamıyorum. Ne olsa Mihawk zayıf denmezdi mesela, tek mi atsaydı WB'ye. O zaman bile yaşlıydı hastaydı, tam gücünde değil derlerdi eminim. Ne yapsa yaranamaz Mihawk. Maymunlardan hoşlanıyor diye dedikodu bile çıkardılar.

Ana teması aile olan WB'yi o sahnede ailesi korudu. Üstüne o sahne Jozu elmasım ben diyerek giriş yaptı. Vurgu açıkça ailedir orada. Üstelik karşıda güç sahibi Mihawk ise denizlerde yapayalnız. Yonko da olsan aile her şeydir vurgusu ve elmas tanıtımı için en uygun karakterdi orada.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 11)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık