500 yapar bu da Mihawk'ın 500 yıl dönümü...
Yolda yürürken bakmanın zararları işte efendi.Makino'ya bak. Orası sıralama yav.
Shanks denen içicinin kendisine ait adaları var mıdır ki?Benim anlamadığım shanksın yonkouluğu ile mihawkın nalakası var?
2. Si yonkouluğa tarih verilmemiş.
3. Sü velev ki öyle bu adam tüm tayfasıyla o adada baya uzun süre kaldı nasıl yonkou olabiliyor kimse mi adalarına çökmeye kalkmıyor?
Var.Shanks denen içicinin kendisine ait adaları var mıdır ki?
New worlde hükmedenlere, bölgeleri olanlara yonkou denir.Shanks denen içicinin kendisine ait adaları var mıdır ki?
1 yıl kalıyor.Benim anlamadığım shanksın yonkouluğu ile mihawkın nalakası var?
2. Si yonkouluğa tarih verilmemiş.
3. Sü velev ki öyle bu adam tüm tayfasıyla o adada baya uzun süre kaldı nasıl yonkou olabiliyor kimse mi adalarına çökmeye kalkmıyor?
Biliyorum da hiç o izlenimi vermiyor ya.New worlde hükmedenlere, bölgeleri olanlara yonkou denir.
Şimdi millet diyor ya elinde kılıç olan herkes kılıç ustasıdır diye. İşte, mangaya göre bisento da kılıç kategorisinden bir alet. Dolayısıyla Wb de otomatik olarak kılıç ustası oluyor.İyide wb meyve kullanıcısı,shanks da görünene göre mihawk gibi sadece kılıç ustası,başka yorumun varsa merak ettim
Görsel attık ya efendi. Çiçekle uğraşacağına bunlara bak.Biliyorum da hiç o izlenimi vermiyor ya.