Güzel bir oyuna benziyor. Adı ne?Bu Capori denen adam iradesizdir (zaten nicki de sanji) 2 sake içtik yerleri öptü adam. Birde Zoro gibi taktı sırtına katanayı ''bu ne güzelmiş'' diye geziyor noob.
Güzel bir oyuna benziyor. Adı ne?Bu Capori denen adam iradesizdir (zaten nicki de sanji) 2 sake içtik yerleri öptü adam. Birde Zoro gibi taktı sırtına katanayı ''bu ne güzelmiş'' diye geziyor noob.
Monster Hunter WorldGüzel bir oyuna benziyor. Adı ne?
Monster hunter world.Güzel bir oyuna benziyor. Adı ne?
Monster Hunter World
Canavar kesiyorsun örtmenim.
O oyunu görmüştüm de böyle olduğunu bilmiyordum. Teşekkürler xDMonster hunter world.
Oyunun içine girince çok şaşırıyorsun zatenO oyunu görmüştüm de böyle olduğunu bilmiyordum. Teşekkürler xD
Ps serverindaysaniz katilabilirim size. Arkadaşlarla oynaması keyifli bir oyun.Bu Capori denen adam iradesizdir (zaten nicki de sanji) 2 sake içtik yerleri öptü adam. Birde Zoro gibi taktı sırtına katanayı ''bu ne güzelmiş'' diye geziyor noob.
Yok biz pc master raceteyiz.Ps serverindaysaniz katilabilirim size. Arkadaşlarla oynaması keyifli bir oyun.
Eğer divine protectionın ve ya benzeri damage reduction veren bir şeyin yoksa chargelayıp ateş topu attığı atak kesin olarak tekliyor. Canın defansın ne olursa olsun. Bazı saldırılarının zamanlamasını ölmen için yapmışlar. Mesela x bir saldırı yapıyor düşüyorsun. Kalktığın an 2. si anında kafana vuruyor reaksiyon veremeden gene ölüyorsun. Hasarı da aşırı yüksek. En dandik atağı bile olsa 2 vuruşa kesin ölüyorsun gene. Hata kabul etmemeyi bırak şansın yaver gitmezse kazanma şansın yok. Böyle bir boss başka görmedim ben. Ama alışınca da içinden geçmeye başlıyorsun.MHW’de Fatalis’i sonunda aldım long sword’la. 27 dk hoşuma gitmeyince az daha zorladım 16 dk’ya indirdim ama daha da uğraşmam. Diğer silahlar neyse de Ls’yle zormuş. Tek yediğim oldu max can+3 health boost’la bile. Peş peşe 3 fail yaptığım başka görev hatırlamıyorum iceborne’da.
Ama moveset’i hoşuma gitti. Extremoth ve ancient leshen’dan daha zevkli kesinlikle. Zaten fatalis için tekrar girmiştim, şimdi uzun bi süre girmem yine. Güzel veda oldu oyuna benim için. Nerdeyse 1000 saati tamamladım (970 falan). Bi update daha gelirse tam 1000’de bırakmak için girerim artık.