Dövüş dedikleri bunu gibi bir şey olacak gibi hissediyorum
Sabo vs Lucci'den pek fazla bir şey beklememek lazım 

Lucci > Akainu > SaboLucci > akainuya emir verdiğine göre demekki lucci > akainu. Yani lucci yonkou gücüne erdi. (temsili kaptan en güçlüdür mantığı)
Bu denklem böyle ise Luffy'de o seviyeye ulaşmış demektir.Lucci > Akainu > Sabo
Filmde de Sabo iki çarpışır sonra kaçar herhalde.Yonkoya ermemiştir ama akainuyu alabilir bence lucci.Teach'i de lucci kaçırtmış olabilir Cp0 ile beraber diğerleri de onun kadar güçlü olunca.![]()
Evet o zaman G4 = Lucci oluyor.Bu denklem böyle ise Luffy'de o seviyeye ulaşmış demektir.![]()
Sabo R yapmayı sever, gelir iki yalandan Luffy benim kardeşim der alacağını alır ve kaçar.Lucci > Akainu > Sabo
Filmde de Sabo iki çarpışır sonra kaçar herhalde.Yonkoya ermemiştir ama akainuyu alabilir bence lucci.Teach'i de lucci kaçırtmış olabilir Cp0 ile beraber diğerleri de onun kadar güçlü olunca.![]()
Lucci Luffy'nin en büyük rakibi olsun isterim ben. Yakışır o karaktere.Evet o zaman G4 = Lucci oluyor.Yine kıran kırana mücadele.
![]()
Yine hafızasını falan kaybetmiştir.Sabo R yapmayı sever, gelir iki yalandan Luffy benim kardeşim der alacağını alır ve kaçar.
Güçlendi diye akainuya öyle davranıyorsa olabilir.Ama boş atar yapıyorsa croco gibi o zaman zor biraz.Lucci Luffy'nin en büyük rakibi olsun isterim ben. Yakışır o karaktere.
Korkusu yoktur Akainu'dan. Ama yaptığı atar yüzünden Akainu'dan güçlüdür demek birazcık desteksiz olur.Yine hafızasını falan kaybetmiştir.
Güçlendi diye akainuya öyle davranıyorsa olabilir.Ama boş atar yapıyorsa croco gibi o zaman zor biraz.