Ben Roger ı gömdüklerini düşünüyorum denizcilerinDenizciler Roger ı gömerken kemiğini cebe atmışlardır
işte onlarda savaşı kazandıran ayrıntı [ kısaca unutmuşum ]Devrimciler nerde?
Zoro da Sol gözüyle Susano'o açsın tam olsun.Kuchiyose'si fazla olan kazanır Bu espriyi yapmam lazımdı Neyse bence de denizciler kazanır neden derseniz korsanların böyle büyük bir savaşta şansları yok. Düzen tertip sıfır. Bam güm kafa göz dalmakla olmaz o iş. Düzenli bir orduya sahip denizciler bozguna uğratırlar.
Teknoloji hiçbirşey Will of D herşeydir.İrade yeter baki.Teknolojide neymiş.Hem daha op de bazuka yokken Luffy tekniklerinde kullanıyor orası da ayrı bir olay.Denizciler kazanır bence.Teknoloji üstünlükleri var.
Ben zaten denizciler alır yada korsanlar alır demiyorum daha doğrusu diyemiyorum. Çünkü edo tensei ile geri getirilen kişiler yaşarkenki güçleriyle geliyorlar. Düşünsene 50 tane yami yami no mi kullanıcısı olacak orada 100 tane gura gura kullanıcısı. Her iki taraftada aynı meyvelerden onlarca olacak. Oluşacak kaos dünyayı yok edebilecek seviyede olur. Bu arada Roger ve Wb yi tarafına alan kazanır diyenlere sesleniyorum. Binlerce yıllık tarih boyunca en güçlü iki kişi Roger ve Wb mi sanıyorsunuz ? Roger ve Wb yi dakika sürmeden indirecek düzinelerce adam yaşamış olabilir. Yani öyle bir durum olduki şu anda nelerin ortaya çıkabileceğini kestirmek imkansız.
Beyler yanlış anlamayın ama çok dar bir pencereden bakıyorsunuz olaya. Yani asırların savaşçıları dirilecekken siz Wb ve Roger a takmışsınız kafayı ama onları bile veletten sayacak adamların olması çok yüksek bir olasılık. Yani Roger ve Wb nin çerez niyetine yenebileceği bir savaş bile olabilir bu bence bu kadar bağlı kalmayın bu 2 adama.
Roger ve Wg bu iki canavara karşı kim dayanır..Düşünmesi bile bu 2 karakterin bir arada olduğunu insanı ürkütüyor.diriltme yaratma meyvesi falan hangi taraftaysa o alır .
ama bende saflari seninkine yakin dusunuyorum yani katiliyorumişte onlarda savaşı kazandıran ayrıntı [ kısaca unutmuşum ]
Bence meyveleriyle doğacaklardır. Çünkü Edo tensei kişi öldükten hemen sonraki haliyle geri getiriyor anladığım kadarıyla ve Wb de gördükki öldüğü anda meyve gücü gitmiyor vücuttan zaman alıyor (belkide hiç gitmiyor) o yüzden meyveli geleceklerini düşünüyorum.Sorun şu.Yeniden dirilme olayı gerçekleşirse.Meyve güçleriyle mi doğacaklar yoksa onlarsız mı.Jenerasyondan jenerasyona akratıldığına göre meyveler tahminen onlarsız doğmaları daha mantıklı görünüyor.(Bence tabi)Ama wb için şu an da bir diriltme uygulanırsa tahminen meyveyle doğar.Tam dönüşüm gerçekleşmemiş.
God mode değil Aris-chin Gerçekten asırlar boyunca yaşamış yüzlerde güçlü insan olcak ve bunlardan Roger be Wb yi yok sayacak güçte olanların olması çok olası.Yapma Alu-kun.Bu 2 adamı veletten sayan adamlar çıkarsa artık.Düşünmek bile istemiyorum.God-mode olur.