Kesinlikle var g5 vardı madem niye doffa karşı kullanmadı gibi yorumlar geliyo. E. oda röportajda kaido yu yenmenin yolunu bulaçam dedi bençe g5 var ama oda henüz cizmedi.Burada Luffy'e bir şeyler öğreteceğinden bahsediyor. Kong Gun saldırısından daha güçlü King Kong Gun var ama Rayleight'ın Luffy'e Kong Gun'ın başka bir varyasyonunu öğretmesi pek mantıklı gelmiyor. O yüzden buradaki cümleden anlaşıldığı kadarıyla Rayleight g4 dışında farklı bir şeyi Luffy'e öğretmiş.
Gear 2'ye ve ya 3'e özel bi isim konmuşmuydu?Benim bildiğim hayır.Ama gear 4'ün var:Bound Man.Bana gayet olası geldi ikinci bi şekil :/
Ben bunu bilmeden söylemiştim. Sonra Çerlo gelip Gear 3e de şöyle diyordu filan dedi. O zaman bunun ihtimali iyice düştü bende. Sonrasında da ben aynını Sir Crocodile'a dedim.
G3'te de ilk açtığında söylemişti. Ben en başta başka formları olduğuna inanıyordum. Özellikle şu adadan ayrılırken 3 hayvan vardı ya her birine göre bir form olması teorisi de mantıklı gelmişti. Ama artık zannetmiyorum başka bir formu falan olduğunu. KKG'dan daha üst bir tekniği olabilir tabi ama başka bi form beklemiyorum. Olsa olsa G5 olur, uyanış olur.
Zati Gear 4'ün yeni bir versiyonu gibi bir şey olsa ve bununla hayvani gelişse Luffy buna Gear 5 der. Gear bilmem ne demek sadece yeni bir gear açacağını bildirir. Ama Hone Fuusen ve Bound Man tekniğin nasıl işlediğini az da olsa anlatır. Oda bunun için Geara isim veriyor bence. Farklı versiyonları olduğu için değil.Kemik balon gibi bir şey diyordu Gear 3 için. Aynı şey benimde aklıma gelmişti. Yanlış hatırlıyorda olabilirim.
Tamam pardon tüm yorumları okuyamadımBen bunu bilmeden söylemiştim. Sonra Çerlo gelip Gear 3e de şöyle diyordu filan dedi. O zaman bunun ihtimali iyice düştü bende. Sonrasında da ben aynını Sir Crocodile'a dedim.
forumda gördüğüm en mantıksız yorum olabilirYok, olsa onu kullanırdı.