Panel atıyoruz beğendiremiyoruz seni deEski stilin mi daha uçuktu şu anki mi onu düşünüyorum
ReDtErOr gibi "yav he he" diyeceğim bundan sonra ben de...
Panel atıyoruz beğendiremiyoruz seni deEski stilin mi daha uçuktu şu anki mi onu düşünüyorum
Ben bu feati DocQ'nun merkepi yonko level diye yorumlarım, öyle büyük adam SengokuSengoku DocQnun sütçü beygiri hayvanini tekleyemiyor Kaidoyla Kingi mi yenecek Kaido daha MFye varmadan 3 5 Boro Breathle denizci koramiral dev px bırakmaz, 15 20 kişi dışında kimse kalmaz karşıda. Onlara da vura vura indirirler. Sengoku kafasına toppyk sıkmış gibi 2 yıl sonra saçlar bembeyaz olmuş. Sengoku ve Garpı fazla büyütüyorsunuz.
Yahu şu Garp Wano'ya gelseydi de kanaboyu o sıfatsız suratına yeseydi kurtulsaydık. Ne balonmuş Oda yıllardır patlatmaya kıyamadı.
benim orda en çok dikkatimi çeken şey Oda orda akainuyu bir anlığına keltoşun kılıcının ardında gösteriyor.(Her an akainunun kelle gidecekmiş gibi)Akainu'nun adaletine güvendikleri için öyle konuşuyorlar. Ayrıca o konuşmadan sonra Akainu odadan çıktıktan sonra altına dolduranlar olmuş.
Muazzam yorum, forumdaki ender çok beğendiğim yorumlardan olmuş, çok objektifOda bu konuda yanlış yaptı.Sıradan bir şekilde Shanks, senaryonun tıkandığı yerde gelip her şeyi toparladı,oldu bittiye getirdi.Kaido gelseydi, yazarlık konusunda bir tık uste çıkabilirdi.Konfor alanından çıkmak istemezsen gelisemezsin,salak adam.Soruya gelince,Oda ne isterse onu yapardı.Mantıklı bir cevap vermek imkansız.
Ne alakası var marineford'a kaido gelseydi ya kaido wb ikisi birlikte ya da denizciler komple bitmiş olacaktı. Asıl o şekilde tutarsız olurdu. Yonkoular bir gizem adam tutup daha grand line gecilmemisken hepsini ifşa etmesin bir zahmet.Muazzam yorum, forumdaki ender çok beğendiğim yorumlardan olmuş, çok objektif
yokederlerdiAkainu'nun Wb'yi yendiğini varsayarak
2 amiral + sengoku ve garpın karşısında hiçbirşey duramazdı birşey değişmezdi yani.