Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Meyvesiz hali bile çoğu komutana kök söktürür kılıç keskin birşey olduğu için zoroya yenildi yoksa o cüsseyle vurdumu öküz devirir.

Not: Canavar korsanları o kadar kötü işleniyor ki sanki adam kendi kurgusuna gıcık böyle kıyaslamalar çok anormal gelmiyor adam kaidoya bile dofa harcadığı özenin yarısını harcamadı.
Karşısındaki adamın eli armut toplamayacak. Pica'nın tek problem olacak olan yönü büyüklüğü. Ama dövüşte halkı kurtarma derdi falan olmayacağı için birebir dövüşte o büyüklükten farklı yöntemlerle kurtulacak bir sürü adam var. Gerekirse Pica'nın kafasına vura vura ezerler onu. Komutan ligindeki adamlar için pek bir önemi yok yani. Taş bu, belki OP'ta tahtadan sonra en kolay kırılan maddelerden biri.:)

Kendi kaptanı bile yok aralarında. Zoro’nun rakibinden de bu beklenir zaten.
Biz ulaşamayız o seviyelere. Luffy anca G3 ile yol üstünde kafasını parçalayıp devam eder işine. Luffy'nin yapabileceği tek şey o.
 
Bayılmaz işte niye bayılsın, o zaman ilk karşılaşmada CC herkesi yensin var mı öyle bir dünya ?

Bence yenilir dersin en fazla ki Lütfü denen ezme yenilmeseydi bunu da demezdin, baktın lütfün yenildi herkes ilk karşılaşmada yetenek kitinden bihaber diye yeniliyor. İşte bu da bizi konuya getiriyor.

Belki Pica'nın bir sürü yeteneği var haki kullanımında, belki de çok iyi ama ne yazık ki Zoro'nun en sağlam saldırılarından birini alıp yenildi herhangi bir şey gösteremeden haliyle çok güçsüz oldu. Şansızlık işte xD



Yok bence gayet mantıklı yorum. Akainu güçsüz bir şey yapamamış Croc'a :oleyo2:
Ya Zoro kim Allah sen Pica'yı yendi diye herkes Zoro gibi zorlanacak mı Pica karşısında al sana zıt argüman sana göre öyle bana göre CC pica ve zoro'yu üst üste koyar yetenek kiti ile bak yetenek kiti dedim güç demedim algı yapma sakın. :D Spora gitmiştim bir döndüm neler denmiş.
 
One piecete pica yenmek için alan saldırısı şart değil. Taş değil mi bu adam? Daha mr1 bile zoro’ya vurduğunda arkada bina, sütun falan kesiliyordu.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık