Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Anket] Avatar: En Güçlü Su Bükücü

En Güçlü Su Bükücü


  • Kullanılan toplam oy
    46
  • Anket kapatılmış .
Karakterleri değerlendirirken potansiyellerine veya zirve dönemlerini düşünerek yapmanız rica olunur. Amon ile Yakone'un yetenekleri benzeştiğinden sadece birini koydum.


Yakone


Seride ender görülen kan bükücülerden biridir. Yakone'u diğer kan bükücülerden ayıran en önemli fark kan bükmeyi istediği zaman yapabilmesidir, gündüz gece fark etmeden. Ayrıca bükerken herhangi bir uzuv eyleminde bulunmasına gerek yoktur, düşünmesi yeterlidir.
Cumhuriyet şehrinde işlediği suçlardan dolayı yargılanınca mahkemedeki herkesi, Sokka, Toph hatta Aang de dahil olmak üzere etkisiz hale getirmiş ve oradan uzaklaşmıştır. Kaçma girişimini engellediği için Aang'i öldüreceği sırada Aang avatar moda geçerek kurtulmuş ve Yakone'u etkisiz hale getirdikten sonra bükme yeteneklerini elinden almıştır.



Katara


ATLA'nın belki de en küçümsenen karakteridir. Oysa çocuk yaşta ve kısıtlı suyla birçok bükücüyü yenmiştir. Bir sefer Zuko'yu, iki sefer Azula'yı etkisiz hale getirmiştir ki bunlardan birinde Sozin kuyrukluyıldızı geçiyordu. Devasa boyutlarda su bükebilmesinin yanı sıra kendisi dolunay vakti kan da bükebilmektedir.



Pakku


Beyaz Lotus'un su bükücüsü ve Aang ile Katara'nın su bükme ustasıdır. Kuzey Su kabilesinin en güçlüsü olan Pakku, Sozin kuyrukluyıldızının geçtiği vakit Ba Sing Se'yi ateş ulusunun elinden geri alınmasında bulunmuş, ateş bükücülerinin en güçlü olduğu dönemde onlarla mücadele edebilmiştir.



Ming-Hua


Kızıl Lotus'un su bükücüsüdür. Kolları olmamasına rağmen su bükerek kendisine pek çok sayıda kol benzeri uzuv oluşturabilmektedir. Bu kolları o kadar yetkin bir şekilde kullanır ki kendisine gelen saldırıları hem engeller hem karşı saldırıda bulunur. Ayrıca bunları kullanarak bir yerlere tutunup hareket etmesi de mümkündür ki bunu da oldukça hızlı yapmasıyla dikkat çeker.

 
Katara zirve döneminde ming hua'yı alır, pakkuyu da muhakkak geçmiştir. Yakone'dan da güçlüdür demek istiyorum ama o unique yeteneği sayesinde karşısında avatar olmadığı sürece yenilmez oluyor adam. Oy vermeyeceğim o yüzden
 
Yakone demek istiyorum ama iyileştirme özelliğini de eklersek Katara daha çok bir grup savaşçısı olacaktır. Lakin Yakone yaptıkları ile daha öndeymiş hissiyatı verir bana hep.
 

Üye silindi 1004

Katara kimseye kendi kanını büktürmeyecek kadar usta olup yalayıp yutmuştur su bükücülüğü özellikte de yaş alınca. Zaten yanlış hatırlamıyorsam Yakone kısımlarında Katara yok.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık