Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1111 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bir bolum once tek yedi cop diyodunuz su saldiriyi king yedi farkli tarzini adam yamuldu :D simdi ayakta kalinca farkli bir sey diyorsunuz daha ne soyliyeceniz acaba lugatta kelime kalmadi herhalde :D
Ben hakkını veriyorum luccinin baya dayanıklı. Çokta sevdiğim bir karakterdir ama dövüşü devam ettirecek halde değil şuan bir vurumluk canı kalmış. Tek bir kesik de yok 3 tane var. Mihawkın zoroya yaptığı kesiktwn 3 tane almış hala cüneyt arkının yıkılmayan adam filmindeki gibi ayakta duruyor lavuk. Jimbei zoroyu almasa sağlam bir kesişle sonsuza kadar uyutabilirdi. Başrol olsa, katakuriyi yenen luffy gibi yenerdi zoroyu ama yan karakter o yüzdwn şansı yok 😆
 
Satürn'ün ağzından çıkardığı zımbırtılar düşük bütçeli atom bombası gibi patlamış. Enteresan özellikleri var goroseilerin.

Vegapunk-Einstein paralelliği nedeniyle arc sonu Lulucia krallığı gibi atom bombası etkisiyle yok olan bir ada şeklinde bitebilir.
 
ya hocam zoronun çok üstüne gidiliyo bu lanet jinbe ks atmış zoro napsınki hem luffy den sonra tek yarabandı takmıştı zorodan 3 dikiş alır gibi zoro öyle düşüp kalkıp yemek yiyipte gelmedi yani :)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık