Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1108: Tüm Dünyanın Dikkatine!

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 124 69.3%
  • Orta

    Kullanılan: 39 21.8%
  • Kötü

    Kullanılan: 16 8.9%

  • Kullanılan toplam oy
    179
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bana göre diye belirtebilirsin öyleyse. Yazdığında geneli kapsamışsın. Dövüşü beğenmemişte olabilirsin, haklısın katılırım daha güzel işlenebilirdi ama bu karakterleri boş yapmaz. Kid ile nasıl bağlantı kurulur bilmem de Law yine dolaylı yoldan Zepo'nun intikamını almış olmuş.
Sana şunu sorayım 1 kaç ay önceli law doff a ezilirken o dönemde lawdan daha güçlü olan luffy 1 ay önce bm ye ezilirken sonrasında lawın bm yi yenmesi mantıklımk. Sonuçta bm yonkou bir karakter. Sennşimdi ama luffy tek yendi vs dersin de bence luffyinin de şuan tek başına yonkou yenmesi mantıksızdı. Düşünsene 5 süpernıva yonko karşısına çıkıyor hepsi madara oluyor sonra ne hikmetse luffu tek başına kaido, law ve kidd birlikte bm indiriyor. Bu baya saçma . İşleniş olarak çok daha güzel işlenebilirdi gereksiz karakterlere panel ayırılıcağına bu karakterlere öncesinde paneller ayrılıp gelişimleri nasıl yada ne durumfda bu güçleri kazandıkları işlenebiliridi kastım o
 
ince espri, başarılı 👍

Ace nin meyve katanınkinden güçlü onun dışında haki ve gözlemde durum tartışılır.
Daha 10 yaşında kralın hakisini bilinçsiz şekilde kullanmış, gücü (ve gücünün artış hızı ile taşıdığı potansiyeli) Shanks, Teach ve WG (Sengoku) tarafından konuşulan birisi. Shanks'ın da olduğu adadaki kar fırtınasını durduracak veya bulunduğu zaman Davul adasında kar yağışını engelleyecek kadar ateşli bir iradeye sahip. Daha jimbei ile tanışmadan (dolayısıyla WB ve Yamato ile de tanışmadan) önce bir koramiralle savaşın ortasında busoshoku hakiyi uyandırıp koramiral ile denk savaşacak kadar hızlı gelişen ve One Piece evreninin bir dönem korsanlarının kralı unvanına sahip Roger'ın oğlu. Yaşıyor olsaydı feci bir seviyeye geleceği bariz. 2 yıl önceki hali söylediğim tüm karakterleri tek başına rüyasında alamaz ama şimdiki karakterlerle ve gelişimleriyle kıyaslarsak o potansiyeli ve yeteneğiyle Ace'i Katakuri ile kıyaslamak büyük haksızlık olur Ace'e.
Ace'in hikayesine göre tek eksik olması muhtemel hakisi gözlem olurdu ki onu ihmal ediyormuş ama Thatch ile başlayan kenbunshoku temel eğitimi ve bu geçen iki senedeki güç artışıyla o sahip olduğu potansiyeli ile bu konuda da Katakuri seviyesine gelmesi kaçınılmaz bence. Luffy de Rayleigh ile eğitiminde sadece temelleri öğrendikten sonra bir vsde zorlanıp çiçek açarak Kata seviyesine yaklaşmıştı. Ace içinde zirve potansiyeli taşıyan birkaç kişiden biriydi.
 
Son düzenleme:
O nereden çıktı, Garp ile Aokiji çarpışmasında haki patlaması oluyor ve kara yıldırımlar saçılıyor. Aokiji’yi katmıyorum bilmediğimiz için, yıldırımların kaynağı Garp. İlk yerin dibine yolladığı saldırıda da kral haki vardı.
Garp hep kral hakiyle vurdu Kuzan’a.
Kara yıldırım her zaman kral haki göstergesi değil, o yüzden Garpta kral haki var mi suan net degil. Ileri seviye b hakide de kara yildirim cikiyor. Bir suru ornegi var bunun. Katakuri, sai vs.

Bir de kral hakinin en önemli belirtisi bayıltma. Garp in bayiltabildihi 1 tane çöp bile yok. Giriş yaptığı devasa patlamada etrafa kara yıldırımlar saçıldı kimse bayılmadı. Emsali Shanks kid tayfasının yarısını ağzı köpüklü bırakıyor. Aradaki fark çok net.
 
Burada Luffy değil daha tecrübeli bir Yonko olsa idi (mesela Shanks) şu ana Kizaru’yu, Saturn’ü falan konuşuyor olmazdık. Hepsini ipe dizmiş olurdu. Bizim tayfanın düştüğü durumları tecrübesizliklerine veriyorum.
Birilerini korurken savaşmak daha zor, Luffy ve kanatlar haricindekilerin yetersizlikleri de durumun vehametini arttırdı. Son sayfada Satürn ile Kizaru ikilisine kaçmanıza izin vermeyeceğim derken umarım beni geçip Vegapunk'a ulaşmanıza izin vermeyeceğim demek yerine bu yaptıklarınızdan sonra adadan kaçmanıza izin vermeyeceğim demek istiyordur. Korumaya söz verdiği dostu gözleri önünde öldürüldükten sonra bizimkilerin kaçmaları hiç tatmin edici olmaz. Son sayfada Sanji'nin bulunduğu yerden Luffy görünüyor ve Vega gitti gidecek. Sanji de gözlerinin önünde koruyamadığı için ölen Vegapunk'ın siniriyle dönüp Luffy ile beraber, Kizaru ve Satürn ikilisini hallederler umarım. Geçen arc gelistirdikleri yeni yeteneklerini daha kontrollü kullanıp donanmaya da bir darbe vurmak için güzel ortam. İkinci bir Tonoyasu - Orochi vakası yonkou olduktan sonra bizimkilere yakışmaz.
 
Tek güzel sahne Nikanın bir eliyle kemçüğü diğer eliyle de böceği tuttuğu sahne, geri kalan kısımlarda da doldurma gibi … Hiç heyecan yok, bir bilgi yok. İşte ne bileyim okudum geçtim, Zoro dan haber yok zaten.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık