Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1055 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beyazsakal MF'de savaşırken yarı gücünde bile değildi ki Roger ile dövüşündeki olanlarda gördük bunu. Gerçek bir imparatorun gücü o kadarla sınırlı değil, muhtemelen o sırada FH kaplayamıyordu bile.

Shanks geldikten sonra korsan kovalayan ve aslında savaşı çoktan kazanmış olan denizciler salaktı da durdular sanki, yahu orada Shanks Sakazuki'yi hiç edecekti yüksek olasılıkla. Garp'ın Sengeko'ya kendinden çok emin şekilde "Beni bırakmasan iyi olur yoksa onu öldüreceğim" diyor Sakazuki için.

Sitede imparatorları oldukça fazla hafife alanların olduğunu görüyorum, FH kaplayan adamlar bunlar, ha amiralleri hiç hafife almıyorum ama hasta ve yaşlı bir WB bile Sakazuki'yi öldürüyordu neredeyse, prime zamanındaki bir Shanks yeni amiral olmuş birini çok rahat hiç edecektir.

Momonosuke konusuna gelirsek, duyan da adamı yeniyor sanacak, yahu kendi dövüşmek istemesinin nedeni lider olduğunu kanıtlamak istemesi, Aramaki Momonosuke'yi elbette hiç eder, tartışmanın anlamı yok ama bu kısmını da biraz anlayın. Çocuk Wano Şogunu oldu kendisini kanıtlamaya çalışacak tabi ki.
Yalnız Amiral, Momo'yu hiç edemez, bu anlatımla olmaz o iş. Şuan kınlar ve Momo, Aramaki'yi geri postalar.
 
@sensey demek istemiyorum ama sana demiştim :bilmem:
Spoiler sağlayıcıları ağır Yonko fanı. Yamato ve Sabo Amiral tokatlamıştı geçen hafta. Bölüm çıksın bakarız neler olmuş. Saldırı almakla olay bitiyorsa Kaido da kaç kere yaralandı zaten. Aramaki geri çekildiğine göre çok yaralı değildir zaten. Shanks'tan geri çekilmesine takılmıyorum, ortada 4 Yonkoluk güç var neredeyse ve adam tek. Benzer çekilişleri Teach ve Kaido da yaptı. Neyse bölüm çıksın sevgili dostum.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık