Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1055 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne Şanksmış arkadaş. Şanks söyler savaş biter. Şanks gelir Amiral gider. Şanks söyler Kaidou MF'ye gelmez. Şanks bir şey istedikten sonra yapmayan iki kişi var şimdiye kadar seride. Biri WB Ace'e karışmadı. diğeri Luffy gitti başına iş açtı.
Adam korsan sıfatıyla Reverie zamanı Pangea kalesinde Gorosei ile görüştü.

Her ne istese yapıyor gerçektende. Blackbeard 'i zerre sevmem artık ona tam destek, umarım Shanksın sonunu getirip seriyi hafifletecek
 
Adam ilerlemekten vazgeçmiş ama belki kim bu gelen diyerekten Shansk'a doğru gitti. Bu kadar iyi meyvesi olan adamı kolay kolay harcamaz oda yani forumdaki herhangi biri yazsa o bile bu kadar kısa sürede harcamak istemez. Adamın ateşe zaten handikapı var. Büyük ihtimal momo'nun yine ateş atamayacağını düşünüp rahat davranmış saldırıyı yemiştir.
 
"Hain Shanks" teorisi gerçeğe bir adım daha yaklaştı.
Shanks Karasakal'a kurban edilecek deniliyordu zamanında ama bu gidişle tam tersi olacak. Shanks kartlarını çok iyi oynuyor. Luffy'nin gelişimini bekleyip Laugh Tale'e gidişi için ona köprü görevi yapmasındansa bunu tercih ederim.
 
Beyazsakal MF'de savaşırken yarı gücünde bile değildi ki Roger ile dövüşündeki olanlarda gördük bunu. Gerçek bir imparatorun gücü o kadarla sınırlı değil, muhtemelen o sırada FH kaplayamıyordu bile.

Shanks geldikten sonra korsan kovalayan ve aslında savaşı çoktan kazanmış olan denizciler salaktı da durdular sanki, yahu orada Shanks Sakazuki'yi hiç edecekti yüksek olasılıkla. Garp'ın Sengeko'ya kendinden çok emin şekilde "Beni bırakmasan iyi olur yoksa onu öldüreceğim" diyor Sakazuki için.

Sitede imparatorları oldukça fazla hafife alanların olduğunu görüyorum, FH kaplayan adamlar bunlar, ha amiralleri hiç hafife almıyorum ama hasta ve yaşlı bir WB bile Sakazuki'yi öldürüyordu neredeyse, prime zamanındaki bir Shanks yeni amiral olmuş birini çok rahat hiç edecektir.

Momonosuke konusuna gelirsek, duyan da adamı yeniyor sanacak, yahu kendi dövüşmek istemesinin nedeni lider olduğunu kanıtlamak istemesi, Aramaki Momonosuke'yi elbette hiç eder, tartışmanın anlamı yok ama bu kısmını da biraz anlayın. Çocuk Wano Şogunu oldu kendisini kanıtlamaya çalışacak tabi ki.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık