Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 907: Boş Taht

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    360
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@RedTeroR

Al o kadar takıldığın çeviriden farklı bir çeviri gelmiş. Zaten belli denilmek istenen de işte sen işi yokuşa sürüyordun. Yonkou'ların tayfasında en az Shichi olabilecek 5-6 adam oluyor.
 
Herkes Weevil, Teach, Shiki derken ben,

Oda'nın bahsettiği düşman ilk kez göreceğimiz ve kendi tayfası olan biri demişim :a:

Bir Rocks demediğim kalmış. :oleyo:

Tabi çok da emin konuşmamak gerek. Hala kesin değil bu düşmanın Rocks olacağı.
Ama Rocks çıkar ve WB'nin eski 2. Tümen komutanı olursa değmeyin keyfime :D
WB ile bir şekilde yollarını ayırmış, tekrar Kayaları toparlamış ve bu yıllar sürmüş olabilir.

Bunun dışında bahse konu düşman Shogun da olabilir. Daha önce Wano dışına çıkmış ya da WB Wano'ya gelmiş olabilir. Tayfa'nın karşılaştığı en büyük engel Shougun ve Samuraylar olabilir.

-

Rocks nasıl bir amaca sahip acaba?

Koby'den yola çıkarak Garp Kahraman ilan edildiyse işin içinde sivillere zarar verme de olabilir.

Bir de amaçları sadece Dünya Hükümetini yıkmak olsa Shanks bu kadar umursar mıydı? Bellki Dünya Hükümetinden daha kötü anlayışa sahipler bu sebeple Shanks önlerini tıkamak istiyor. Belki de sadece çok fazla gereksiz ölüm olacağını düşündüğü içindir bilemiyorum.

Ama işin içinde Shakky falan olunca çok kötü korsanlardır demek gelmiyor içimizden. Belki de hepsi aynı yapıda değildir. Ya da Rocks'da olmasına kesin gözüyle baktığımız Shakky bir ters köşe aracından ibarettir. : o)
 
Şimdi o işler öyle olmuyor ne yazık ki. :( Oysa gönül ister ki, hep beraber oturalım ve ben size One Piece'in sırlarından bahsedeyim. Bunu yapmak kolay oysa ben sizlere sabır aşılıyorum sevgili takipçilerim. : o) -bu ne demek acaba-

Bence de bu bölüm daha bir sağlam geldi ya. Acayip şeyler gördük. Bu arada Orlumbus ile ilgili olarak şöyle bir yorum da yapılabilir: Orlumbus kendisi için tören sebebiyle atış yaptıklarını düşündüğü için duygulanıp selam duruyor.
56 gemiyi çaldıgı içn mi saygıdeğer oldugunu düşünüyor:) Bence 56 geminin anlamı ben ortalıgı 56 edecem anlamına geliyor. Yani demek istiyorki şu an anlaşılmadım ama yıllar sonra sizde beni anlayacaksınız. Zamanımız hırsızlarının tipik sorunu. Bu hayatta unutulan degil iz bırakılan ol :S :oleyo:
 
Aynen kuroashi.no.sanji1993 de izah etmişti. :sapkali:

-
Bu sefer ilk kez görüştükleri ihtimali artmış.

Shanks talep edince gündem yoğunluğuna rağmen ne olur ne olmaz görüşelim demişler. Çünkü boş konuşmaz Shanks:D



Leo'yu ben de sevmiştim de Sai bu arc öne çıkmaya başladı iyice. Oda Filo üyeleriyle bağ kurmamızı sağlayacak sanırım.

Neptün'ün çaresizliği ve düş kırıklığı da güzel yansıtılmıştı. Çaresizce savurduğu yumruktan önce Msjosgard yetiştiğinde. Eli havada ve gözünde yaş var. Biraz komik de bir ifade vardı yüzünde. Ama duyguyu çok güzel geçirdi Oda.



Linlin'in görmezden gelinmesi derken Wano'nun bilinmezliği sebebiyle Kaido'nun yanına gidecek olması görmezden geliniyor.
Ama bence görmezden gelinmeyecek. Gelinse bile Fuji Reis orada olur:D
Bölümün verdiği heyecan geçmemiş henüz. Heyecanın yatıştıkça Lucci'de ki acımasızlıktan öte hıyarlığı görebilirsin. :D
Ve tabiki Shanks'in yine bir savaşı engellemeye çalıştığını:a::D
:tmm: All heil Oda :tmm:
56 gemiyi çaldıgı içn mi saygıdeğer oldugunu düşünüyor:) Bence 56 geminin anlamı ben ortalıgı 56 edecem anlamına geliyor. Yani demek istiyorki şu an anlaşılmadım ama yıllar sonra sizde beni anlayacaksınız. Zamanımız hırsızlarının tipik sorunu. Bu hayatta unutulan degil iz bırakılan ol :S :oleyo:
:tmm:

56'nın anlamı şey bence;

Luffy→Gomu Gomu (5.6.5.6.)
 
Yonkoular kendi mekanlarında ve denizlerde kimseyi takmıyor, Amiraller falan tıraş gibi onlar için. Bildiğin Marine'yi iplemiyorlar...

Bir Yonkou kolay yetişmiyor :p
 
BM Kaidonun yanına tek başına gidecek.

Çünkü BM telefonla konuşurken tayfasından hiç kimse yok etrafında , hatta sıradan bir asker dahi yok , sadece kendi ruhları var. Yani ben bundan böyle bir sonuç çıkarıyorum BM Lufy indiremedikleri için tayfasına çok kızmış ve Kaidoyla konuşacaklarını tayfasının duymasını istemiyor. Çünkü kaidonun yanına tayfasını götürmeyecek sadece kendi ruhlarıyla gidecek. Zaten aksi durumda Kaido ve BM ile Lufy hiç bir şekilde başedemezdi. Bu şekilde senaryoda tutarlı olmuş olur. Ayrıca BM şehirleri olası saldırılara karşı savunmasız kalmamış olur. Ki Bir teori daha getireyim devamında Lufy ve ekibi Kaido tayfasıni ve BM yi indirir. Bm nin mekaninada Karasakal dalar kalan ne varsa temizler ki Karasakalin karakterine çok uygun bir davranış olur. Bu aşamadan sonra denizde korsan gücü olarak Teach Lufy ve Shanks kalır. Shankste zaten Karasakalın karşısına çıkmaktan korkuyor en son icraatıda ortada zaten Gorusei den yardım istemeye gitmiş ama ordanda buna ekmek çıkmaz. Gorusei Shanksin dediklerini hafife alıp gönderir Shankste sinirden Haki salarak havalı bir çıkış yapar. zaten başka icraatı yok.
Neyse Shanks son olarak Lufy abisine gider gel birleşekte alak bu Karasakalı der ordada geberir Lufyde Karasakalı indirir bizde kurtuluruz bir hainden:) neyse sonunu iyi baglayamadım.:)

Rock konusuna gelince görüyorumki forumdakiler çok abartıyor. Yahu hikayeye sonradan gelip fazla abartılan karakterler hep 1 arclık tipler çıkıyor. Ama Rock gurubunun o 1 arc ın sonunda Lufye biad edecekleri noktasında şüphem yok. Sonrada şunu dersiniz "Yahu bunlar haşlamanin teki be:D"
 
Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık