Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 907: Boş Taht

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    360
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Birleşenleri savunur yok etmeye çalışanı yereriz. Böyle bi olayın da bi daha olmamasını isteriz, değil mi? :)

Hem bak Narutoya hiçbir halta yaramamış yaptıkları. :oleyo2:
İkna oldum diyelim ama senin için :utan:
Nardo deme özlüyorum :(
Roger'ın planı bu. Shanks güven kazansın ve gerektiğinde bu güveni kullanarak dünyayı korusun diye böyle bir plan yapmışlar. Siz ne anlarsınız. Bu adam One Piece'in kolonu be kolonu!
Ben inandım galiba ;) Peki bu durumda Raftel ne oluyor azizim?
 
Lucci her zamanki gibi işte. Ha Spandam' dan emir almış ha Charloss' dan, adam yasal yoldan insan öldürmenin yolunu bulmuş, hem sevdiği işi yapıyor hem de ekmeğini kazanıyor. :/
 
Abi Shanksın gizemi gözümde gittikçe büyüdü
Elini kolunu sallayarak bizim bildiğimizi sandığımız kadarıyla bir korsanın hemde denizcilere en çok tehditi oluşturanların başında gelen isimlerden birisi olan birinin ihtiyarların mekanına sohbet edercesine giriyor...........
Bayağı politikte birisi bu Shanks demekki
 
Haftaya bu işin aslını açıklar umarım da ne nedir ne değildir öğreniriz. Shanks dedik, adam dedik, bağrımıza bastık, iki samimi olalım dedik adam iki dakikada aklımıza göz koydu. Ki Luffy için gitse (başkası için gitmiş olamaz zaten) ne diyecek? Bu adam benim korumamda dokunmayın mı diyecek? Amaç nedir yani?

Sabah da yazdım yine yazayım, bizim yolların asfaltına yama yapmamız gibi adam seriye yama yaptı Rocks denen şeyi. Bugüne kadar bahsetmeyip 907. bölümde başka bir "büyük" güçten bahsetmesi "ben seriyi uzatacağım o yüzden bunu buldum" demekten başka bir şey değil. Bu bölüm beni avayip gerdi, en az bir hafta Oda haterıyım :artiz: Umarım Shanks eski kutsal ya da hain çıkmaz. Bir de cübbeyle gelmiş bak bak :artiz:
 

Üye silindi 1004

Yıllar önce Shanks'a hakaretten dışlanmışlığım vardır bilen bilir. Shanks'ın nasıl bir karakter olduğunu bundan yıllar önce anlatmıştım. Tekinsiz, kimin eli kimin cebinde belli olmayan, hoş olmayan biridir bu kızıl saçlı Shanks. Dediğim gibi çıktı. Şaşırdık mı? Yubashiri şaşırmaz.
 
Yıllar önce Shanks'a hakaretten dışlanmışlığım vardır bilen bilir. Shanks'ın nasıl bir karakter olduğunu bundan yıllar önce anlatmıştım. Tekinsiz, kimin elin kimin cebinde belli olmayan, hoş olmayan biridir bu kızıl saçlı Shanks. Dediğim gibi çıktı. Şaşırdık mı? Yubashiri şaşırmaz.
Şanks nasıl bir i*nedir adlı efsanevi konun unutulmazlar arasında.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık