Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yaşa bağlı mu bu iş? :D Jinbei'nin şimdiki gücü bile MF'deki gücünden daha yüksektir la. Hakisi gelişen bir bizimkiler mi? Jinbei vurabildiği adama hasar veriyor. Jinbei o ara haki kullanmıştır su teknikleri ile birlikte. Ama Ace dediğin adamın meyvesinden dolayı kar yağışları duruyor iklimler değişiyor. Jinbei'nin suyu mu kalır ortada.

Belirsiz durumlardan ortaya güç analizi çıkarıyon. Ace'in yola çıktıktan ne kadar sonrasında bile Jinbei ile dövüştüğü belli değil.:D Gördüğümüz ortada net olan bir şey var. Luffy Ace'in öldüğü yaştan 1 yaş daha küçük olduğu şu zamanda Yonkou'nun adasında 1. ve 3. adamlarını indirecek kadar güçlü. Arada muazzam fark var.:D

Çakmak ateşine yanan ateş adamla, bazukaya kafa atan adamı kıyaslamayalım lütfen.:(
Bir indirmek var, bir de Luffy'nin indirdiği gibi indirmek var. Eğer ikincisi gibi olacaksa kimseyi indirmesin kabulüm ben :hhh:

Ace Reis ilk tam kapasite dövüşünde 40 yaşını geçmiş, Ateşe karşı hakiden daha üstün teknikler kullanan Jimbei'yi, denizin dibinde yeniyor, gerisi senin hikayeciliğine kalmış yaz yazabildiğin kadarıyla. Ha bu arada haklısın 40 yaşına gelene kadar hiç güçlenmemiş, son bir kaç yılda baya gücü artmıştır :oleyo2:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık