Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 904: Devrim Ordusu Komutanlarının Girişi

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    253
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sabonun meyvede ustalaşırsa amiralle kafa kafaya gideceği sadece hayal.Geçin bu işleri yani.
Hedeflerinin daha büyük olması işlerinin daha zor olmasını gösterir daha küçük değil bu bir..Daha zor bir işe girişmişsen de daha güçlü olman gerekir bu da iki.Görünene bakarsak devrimciler bir yonkou oluşumu karşısında hayatlarının dayağını yer mi yer.İşleri daha zor evet ama güçleri yetersiz.Bu da konu üzerine tartıştığımızda benim haklılığımı gösteriyor
Zaten devrimin hedefi daha büyük diyen de ilk benim onu atlayayım.
Sabo kafa kafaya gitmez yener. Öyle dediysem yanlış demişim. :)
Devrimin yöntemi halkı ayaklandırmak ve adalet sağlamak. Yönetimlerine veya zenginliklerine talip değiller. O yüzden kişisel kas gücünde daha güçlü olmak zorunda değiller. Toplam güçte direnebilecek düzeyde olup sonrasında halk desteğinde önde olmaları yeterli olur. Üstelik ana kuvvetlerin gidip amirallerle falan kafa kafaya çarpışmasına lüzum yok. 3-5 tane amiral var. Bunun yonkousu, devrimcisi, diğer büyük korsanları falan derken bir sürü düşmanı var. Amiraller haricindeki kuvvetleri de zaten halledebilecek adamlar var. İvankova ver 3-5 kor dinlene dinlene dövsün. Sabo uğraşmaz bile.
Haydi bi amiral gönderdin devrimcilerin üstüne Dragon halletti. İkinciyi göndereyim desen geri kalan kuvvetler karşı koyabilir. Üçüncüyü de salın dersen bu sefer ya Kaido ya Teach falan gelir Marinefordun, Mariejoisin anasını ağlatır, Shanks fırsat bilip saldırsa yeni dünyanın yanına bi büyük denizi de katar topraklarına. Öte yanda halk ayaklanmış kimi kimden koruyacaksın? Kutsallar için halkı öldürürüm desen kendi askerlerin dahi isyan edecek bu işe. O kadar basit değil o işler.
 
Hedefleri devrimin hedefine göre küçük. Hatta çok küçük. Bi avuç insanın serbestçe hareket etmesiyle tüm dünya için özgürlük ve adaleti amaçlamak arasında dağlar kadar fark var.

Ayrıca yonkou seviyesi veya değil diye ilan edip üzerinden bi ispat çabasına girmişsin de benim alıntıladığın güce dair söylediklerim şöyle;

Genel mevzular üzerinden tekrar bi şey yazmaya gerek duymadım. İki noktaya değineceğim.


Sabo konusunda ise yanılıyorsun. Adam komutan yenmiş, amiralle kapışmış ve bunları yaparken de yaralanmamış, kendinden emin ve heybetli durmuş, zorlanmamış.
Sabonun niyeti amiral ve tüm donanmayı oyalamak amiralin de mutlak bi dövüşte gözü yok olsa bile bizatihi Sabo gücünü sakladığını ve çok daha güçlü olduğunu bildiğini söylüyor ve anlıyoruz ki o seviyeleri bilen, karşı durabilecek bi adam bu Sabo. Üstelik muazzam bi hakisi ve fiziksel gücü var. Yeni bi logia meyve yedi.
Diğer mevzu Katakuri ve Smoothie ile ilgili olanı. Devrim ordusunu ve yöntemlerini yanlış yorumlamışsın. Katakuri gidip bi yerde kendince düzen sağlaması gelip biri onu indirene kadar olur. Devrimciler halka aşılıyorlar düzeni, özgürlüğü tattırıyorlar, bunun için savaşmayı öğretiyorlar. Böyle bi halk Kaidou bile gelse -devrimciler bu yöntemlerinde başarılı olursa- halk ''ya istiklal, ya ölüm'' diyeceği için onları sindiremez ve sömüremez. Gücün fazla olsa bile hükmedecek bi toplum yoksa manasız kalacaktır. Bunların derdi darbe değil devrim.

Dragonun yapacağı devrimden kimseye hayır gelmez gerçi o yüzden boşver dediklerimi :D
Ne diye ilan etmemi bekliyorsun ? En güçlü bilinen oluşum şu an Yonkoular ve ''ben'' devrimcileri bir yonkou ya eşit derecede görüyorum diye belirttim zaten. Buna dayanarak yaptım yorumumu. Görünen Sabo Yonkou 1. adamı ya da 2. adamı olacak seviyede. Dragonu da Yonkou kaptanı seviyesinde görmem normal. Ama çıkan komutanlar dan sol kol 3. adam izlenimi alamadım. Yeni adamlar çıkarsa işler değişebilir.

Katakuri ile Smoothie olayını ise hiç anlamamışsın. Tekrar anlatayım sana. Devrimcilerin gelen 4 komutanını dikkate alırsan hepsi ayrı ayrı yönlerden tek başına geldiler. Tek başlarına bir etkinlik yapacak güçleri var . Smoothie ve Katakuri bunları yapacak güçteler zaten diyorum. Onlarda gidip istediklerini yapar. Birileri gelip indirir demişsin de . Amiral ya da Yonkou aşağısı kim gelip indirecek ? Zaten konu o değil. Devrimcilerin gelen 4 komutanı ile benzerlik kuruyorum sadece. Öyle ahım şahım birşey yapmış değiller. Yonkou komutanları da yapabilir bunu demek istiyorum. Kısacası güç kıyası yapıp yaptıklarının büyük olay olmadığını demek istemiştim. Bu yüzden bana güçlü gelmediler. Savaş alanında yapacakları ile fikrimi değiştirebilirler. Sabo meselesine diyecek lafım yok Yonkou 1.veya 2. adamı olur diye görüyorum. Burgess'in seviyesi bile belli değil ve Katakuri seviyesinde görmüyorum çünkü. Onu yenmesi bana anlam ifade etmiyor . Fujitora'ya hiç değinmeyeceğim zaten, ciddileşse orada ada kalmaz. Arc boyunca kör keşiş gibi gezdi. Gerçek seviyeleri bu arc belli olacak zaten. Kişisel düşüncemle gelen 4 komutan ve Sabo'nun gücüne değindim sadece :D

Zaten yenilecekler gibi gözüküyor. İsterse Yonkou kaptanı gücünde olsunlar işleri yaş :D
 
Sabo gitsin başı gelsin.:D Hala Sabo diyorlar. 1.5B'nin yarısını at içinden yine bir Sabo çıkar.:D Yanında promosyon olarak da 100 m lik adam verirler.
Luffy önce ayakta durabilsin.
Hahaha tüm op'un şansını toplasan sadece geride bıraktığımız arcdeki tayfanın şansı etmez. Ama görmek istemeyen körden beterdir diye bir söz var :hhh:
Ace hem mal hem güçsüz hem de uğursuz. Balsız olduğuna katılıyorum.
 
Devrimcilerin bağlantıları daha önemli çıkacak bence... Şöyle bir baktığımızda shicilerde bile adamları vardı. Her yonkou oluşumunda bir adamları olması muhtemel.

Şüphelendiklerim:

Beyazsakal korsanları: Marco
Karasakal korsanları: Teach
Kızılsaç korsanları: Shanks
Big mom korsanları: Katakuri
Hasırşapka korsanları: Robin

Shanks'a kahkaha attım lol
Korsan kralının yanında yetişen ve bir Yonkou olan adam ajan çıkacak öyle mi?
Onca idealler, hayalleri olan adam korsanlığı sırf ajanlık için yapacak? Güldüm.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık