Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Luffy'nin Şu Anki Seviyesi Nedir?

Luffy şuan bir yonkou'nun has elemanlarından biri olur ama net bir şekilde sağ kol olmaz.

Katakuri vs'si çok olaylara gebe bir vs oldu. Çok etken vardı. Ama benim gözümde Luffy, Katakuri'yi net bir şekilde yenmedi. Katakuri'yi peşinden def etmeyi başardı diyelim. Luffy'nin net galibiyetleri bellidir, kimlere karşı almıştır vs hepiniz biliyorsunuz zaten o isimleri, saymaya gerek yok.

Luffy şuan Marco veya Beckmann seviyesinde değildir ama onların bir tık altıdır. Kaido'ya giden yolda aşacağı 1-2 isimle beraber Luffy=Marco olacaktır.
 
Aslinda bidaha bakinca saldırı gücü gördüğümüz komutanlardan çok üstün e dayanıklılığıda öyle(marcoyu bu konuda ayiririm)ama tecrübesi yok sırf bu yüzden amiral demeye cesaret de edemiyorum.Çünkü amiraller hani vurayım ağzı kırılsin burnu yamulsun adamlar değil vursun kolu alsın bacaği alsin kafayibgotursun iç organlari patlatsin türü adamlar.
 
Marko kim ya :artiz: Luffy nin teknikleri şu anda Yonkou seviyesi bence ... tek eksiği sadece zorlu savaşlarla ölümün sınırlarınDa elde edilen haki gücü .Bu yüzden Sağ kol- Yonkou dengesinin tam ortası mantıklı
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık