Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Anket] En Güçlü Birinci Komutan

Sizce hangisi ?


  • Kullanılan toplam oy
    121
Tanıtımda Katakuri’nin tanıtımında niye Cracker açıklaması var? 60 sayfa konuşulmuş 1 kişi görmemiş mi bunu :(

Jack’in sağ kol olduğu tam olarak nerede geçiyor acaba?
Kaidonun silüetinde sağ kolda Jack gözüküyor ama kuyrukta olabilir bilemiyorum. Kuyruk sokumuda olabilir. Jacktan zaten olsa olsa sokum olur Allahın malı :D
 
Toriko saçmaladı çünkü bitirilmesi için daha fazla yayın hakkı verilmedi adama. Oldu bittiye getirildi olay. Oda'ya yaz ne kadar yazabilirsen diye bir süre verilmiş. Yani bir nevi Toriko'nun Mangaka'sı için elinde olmayan sebeplerden dolayı diye savunabilirsin olayı. OP için adam Katakuri'nin düşeceğinin sinyalini ta 20 bölüm öncesinden verdirdi. Biz neden savunduk olayı bu kadar? Luffy indirecek diye. Çünkü Mangaka az çok ip ucunu veriyor sana seride. Bunu göre göre aynı yorumları yapmaya devam ediyonuz.Sonrasında ise eleştiri amaçlı değil sırf yanıldığınızı örtbas etme amaçlı saçmaladı diye atağa kalkıyonuz. Eee bunun da belirli bir sebebi var. Yanıldığını kabul edememek.
Toriko bir örnekti, özellikle senin yaptığın yorumu hatırladığım için verdim örneği. Naruto mesela Madara-Kaguya dönüşümü ve seri sonu batan şeyler. Millet eleştirince mangakadan daha iyi biliyorsun denebilir mi? Veya Bleach. İchigo'nun shikai ile Kenpachi lakablı, bankaili kaptanlara eşit gidebilen adamla yaptığı dövüş. Ya da üç günlük eğitimle yeni bankai açıp yıllarca bankai kullanan Byakuya ile yaptığı dövüş. Fairy Tail'da biz arkadaşız diye yapılan teklemeler, yenmeler. Bunlara yapılan eleştirilere mangakadan daha mı iyi biliyorsun denebilir mi?
Senin gözlerinde biz haterız, yanıldığımızı saklamak için eleştiriyoruz. Öyle olsun. Sen öyle inan.
 
@Alpamis

Şimdi baktım da 1,5 saatten de fazla sürmüş. Mızraktan sonra saat kaçta başladıkları belli değil ama biraz dövüştükten sonra saat 10:10 gösteriliyor. snake man 00:05'te başlıyor. 00:37'de bitiyor. 00:47'de ayağa kalkıyor.
 
@Alpamis

Şimdi baktım da 1,5 saatten de fazla sürmüş. Mızraktan sonra saat kaçta başladıkları belli değil ama biraz dövüştükten sonra saat 10:10 gösteriliyor. snake man 00:05'te başlıyor. 00:37'de bitiyor. 00:47'de ayağa kalkıyor.
Aynen. Hadi o ara çok fazla zaman geçmedi diyelim. 22.10'dan 12.05'e kadar 1 saat 55 dakika kadar o yara ile dövüşmüş oluyorlar. Sonrasında 12.05'den 12.37'ye kadar da g4 Snake man ile yani 32 dakka daha savaşıyor. Yani o yara ile tamı tamına en az 2 saat 27 dakika daha savaşmış. Ki öncesinde de zaten neredeyse 1 saat 55 dakika kadar g4 Bounce Man ile dövüştüğü gibi bir bilgi de var elimizde.
 
Şimdi :

Katakuri Bigmom'un en özel çocuğu ama Bigmom kendisini çok kaale almıyor belki egosundandır bilemiyorum. Ama Katakuri yeni jenerasyona yem oldu.

Marco 'da tıpkı Kata gibi biri , tayfada yeri belli babasının sağ kolu.

Shiryu ve Beckman bu konuda farklı bir yerde. Shiryu hala Teach'in diş geçiremediği psikopat biri. Beckman kaptanından daha mantıklı hareket eden ve daha olgun sağ koldan ziyade bir yoldaş , bir ortak.

King ve diğer 2 yıkımcı o kadar güçlüymüş ki Wanda Jack için o canavar nasıl olurda Kaido'nun buyruğunda olur diye şaşırıyor.

Yani sağ kol olup tayfa üyesi olanlar ile yoldaş olup kaptanıyla arasına sınıf farkı koymayanlar bir olmayabilir : Örnek , Zoro-Luffy , Ray-Roger , Beckman-Shanks vb...
Bu nerde geçiyor tam olarak ? Teach ağzına ağzına vurur bunun.
 
Kesin hüküm vermek bana da saçma geliyor zaten.Ha sağ kollar arasında bir güç hiyerarşisi olabilir buna ihtimal veriyorum ben ama hepsini görene kadar bende eşit kabul ederim.En güçlü sağ kol kabul edilen Marco'nun bile Kata'dan bi farkı yoktur benim için.

İlerde Shiryu'nun en güçlü sağ kol olucağını düşünüyorum o da malum durumlardan dolayı.Şu an o da diğerlerinden üstün değildir zaten.
Evet Shiryuu için öyle bir ihtimal var cidden de. Hatta Luffy vs Shiryu konusunda bu yüzden kararsızım demiştim. Hep söylüyorum mangakanın "Güçlü olmak istesem Teach'lere katılırdım. Çünkü gerçekten çok güçlüler. " sözü boşuna değil diye. İllaki göreceğiz bu sözlerinin altını doldurduğunu.

@Eustass Captain Kidd
Kılıcı anti deprem etkisi yaratıyorsa artık. :/
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık