Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 890: Koca Ana Güvertede!

Bölüm nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    227
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gelecek bölüm yine Big Mom rezil edilmeye devam gibi. Son saldırı yine engellenecek bence.

Seride şuna inanıyorum artık. OP dünyasının en zirvesini hedefleyen adamlar rezil oluyor. Yani KK lığı. Bakıyoruz:

-WB, Kk olmak istemedi>>> Efsane karizma
-Shanks'ın da öyle bir düşüncesi yok gibi >>> Karizma kasmaya devam
-Big Mom>>> KK olmak istiyor. Bu arc rezil edildi.
-Luffy>>> KK olmak istiyor. Her arc bir rezilliği var.
-Kaido>>> KK olmak istiyor. Büyük ihtimal o da rezil edilecek. Biz de en güçlü yaratığa bu nasıl olur deyip Oda'yı eleştireceğiz :D
 
Son düzenleme:
İlk defa çok iyiye bastım oyumu :)
Jinbe iyi çaktı Big Moma
Demek ki Luffy vursa Big Mom kalkamayacaktı yerinden:mincika:
 
Eiichiro Oda'nın belirli bölümlerinde son sayfasındaki bilimum olayın bir sonraki bölümde olayın çözülmesi adına tüm bölümün heba olduğu manga bölümlerinden biridir.
 
Gerçek Big Mom bu değil...
+1 Bir amiralin Yonkoya rakip olması hayalciliktir. Bu bölüm olanlar normal duruyor, pastaya odaklanmış 8 saattir bir şey yemeyen, ki yemenin ne kadar önemli olduğunu Luffy ve Katakuride gördük bu arc, zayıfladıkça zayıflayan bir BMye karşı elinde elverişli araçlar bulunan Jinbe Brook Nami ve Chopperın onu uzak tutması gayet mantıklı. Kilit nokta elverişli araç burada, Dressrosada misal Law hem Dofun hem de Fujinin saldirılarını engellemiş gemiyi korumuştu. Law çok mu güçlü, değil. Ama elverisli bir yeteneği var. Tayfada şuanda bulunan 4 lü yerine diğer 4 lü burda olsa bu BMye karşı perişan olurlardı. Kim söndürecek gemiyi Sanji mi Franky mi Robin mi yoksa Usopp mu? Yine Zeusu Napoleonu Proyu karşı kim ekarte edecek? Diğer 4lü tamamen çaresiz olurdu. Burada mangakanın saçmalıği var, kurgu var, plot armor var. Bazi arkadaşlar aynı durumda Akainu olsa böyle olmazdı demiş, tam tersi aynı şey olurdu. Mangaka ona göre 4 kişi seçerdi misal Bartoyu getirirdi Akainu tam daifunka yapacak bariyere takılırdı. Bu plot armor olduğu sürece tayfanın 2 y önceki gibi zorlanması mümkün değil.
 
Yorumların genelinde bm nin rezil olduğu üzerinde durulmuş ama atladığınız noktalar var.Birincisi bm nin asıl odaklandığı şey gemiyi ve tayfayı yok etmekten ziyade gözü dönmüş bir şekilde pastaya ulaşmak ve yemek şuan ordakiler karıncadan farksız onun için ciddi saldırı yapmıyor. Tek odaklandığı şey gemiyi yok etmek olsaydı bu konuda zorlanacağını düşünmüyorum.İkincisi tayfayı çok küçümsüyor herkes bırakalımda bu kadar kendilerini savunacak kadar güçleri olsun anladığım kadarıyla herkes istiyorki tayfanın yarısı tek tokatla yok olup gitsin.Şimdi oda bm nin tek bir fiskesiyle jimbei ,nami, brook ve chopper ı yok ettirseydi herkes isyan edicekti bu tayfa hiç mi kendini geliştirmedi bir darbede gittiler diye.Kaldıki çok birşeyde yapmadılar sadece savunma yaparak hayatta kalmaya çalışıp zaman kazanıyorlar.Ben çok eleştiririm seriyi oda sakız gibi her olayı uzattığı için ama bu bölüm bence herşey mantıklıydı kk olacak ve yonkou ya meydan okuyan adamın tayfası bırakında en azından kendini az da olsa savunabilsin.Bölüme bakmayıp yorumları okuyan birisi jimbei ile brook bm yi indirdi zanneder :)
 
Olayların bu hale gelmesi üzücü oldu. Hani Vinsmokelar sağlam aile olsaydı, öyle savaşılsaydı Mama ve ailesinin bu kadar hırpalanmasını anlayabilirdim. Bilmiyorum, içime sinmedi.
Ama Jinbei olayı tamamen normal bence. Akainu'yu durduran adam o saldırıyı da durdurur.
Animede bu sahneler rezalet olacak gibi hissediyorum.
 
Evet bu bölüm itibariyle 2 amirallik gücü görmüş olduk.Eğer Ana zayıfladı dicek varsa da 2 amirallik güç Jinbei,Nami,Chopper tarafından durdurulacak kadar mı güç kaybı yaşadı yani ? Neyse BM'yi neresinden tutarsan tut elinde kalır.

Dün yazmıştım.Nerde WB gibi adamdan 2 deprem yumruğu yediği halde Marco gibi bir sağ kolunda içinde bulunduğu grup tarafından zar zor durdurulan amiral...Nerde sırf 8 saat yemek yiyemediği için Jinbei,Nami,Brook,Chopper tarafından zar zor durdurulan yonko.

WB'nin deprem yumruğu handikabıyla 8 saatlik açlık handikabı da aynı kefededir şimdi.

Evet, yıllarca ''Mihawk Vista'yla muhattap oldu, Mihawk=Vista len; Mihawk'ın saldırısını Jozu durdurdu, Mihawk=Jozu len; Luffy Mihawk'tan kaçabildi, Mihawk ezik len'' diyenleri piste alalım. Sahne sizin. Kimler engelledi bu Ana'yı? Koskoca yonkou hani. Nami bile atlattı. :D Vista'dan güçlü, onu da geçtim Vista kadar güçlü biri var mı durduranlar içinde? Durdurmayı da geçtim yumruğu ne güzel oturttu Jimbei reis. :) Mihawk şu hallere düşseydi demek ki Mihawk sahtekar falan yazılırdı burada. Bir de bahane olarak ''Oda tayfayı kurtarmak için sıvadı, yonkouyu madara etti,'' diyenler var. :) Ee güzel kardeşim, biz zamanında ''sırf Luffy kurtulsun diye Mihawk'ı oyalattı,'' dediğimizde neden karşı çıkıyordun? Mihawk Big Mom kadar ciddi değildi bile. Kim dokunabildi Mihawk'a? Kim uçurabildi? Kim kılıcına çentik atabildi? Hani diyordunuz ya ''Mihawk'tan kılıcını alsan hiçbir şey yapamaz ama Ana'dan kılıcını al yine çok güçlü.'' Evet, haklısınız. Nami ve Brook tarafından madara edilen güçleri de var kılıç dışında. :) Chopper durdurdu be Chopper. :D Big Mom=Chopper. :D Şimdi bahane olarak bana gelip de ''Ama Ana zayıfladı,'' demeyin sakın. Zayıflamasaydı. :) Yonkou değil mi? Ayrıca zayıflamadan önce ne yaptı? Kime ne zarar verebildi? Anca şekilden şekile girsin. :D "Ana'nın aklında pasta var," diyenlere de diyorum ki; E, yani? Kadının bir amacı var ve ona ulaşmak için saldırıyor. Pro ile Napolyon'u kombolayarak isimli saldırı yaptı da Jimbei karşıladı. Sonra hiçbir şey olmamış gibi çıkıp bir de Ana'yı uçurdu. Bay bay Ana, git de Vista tekle. :)

Bu arada Big Mom kılıç ustası değil. :)

Bu saatten sonra siz sadece Mihawk'ı bekleyin. Ben ne geleceğini biliyorum ama eminim siz hala kendinizi avutuyorsunuzdur. Ki böylesi daha iyi, daha zevkli. :)

Çok iyi bölümdü.
Eline sağlık.Gayet güzel yazmışsın.Ha tabii bunu alakasız bulup açıklama yapmak yerine ''Zoro fanları coşuyor'' lafları gelicek orasına da yapıcak bir şey yok.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık