Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 867: Mutlu Yıllar

Bölüm Nasıldı ?


  • Kullanılan toplam oy
    166
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence hâlâ yememiş olma ihtimali var. Oda gizem yapıyor yine. Meyve ruhu en yakındaki meyveye geçmiş olabilir Punk Hazard'daki gibi. Olmadı Dof nasıl Mera Mera'yı bulduysa o da Soru Soru'yu bulmuştur. Çok fazla ihtimal var.
 
Aslında bakınca bu şeytan meyvelerinin olayıda acayip. Ben seriye ilk başladığımda şeytan meyvelerinin bulunacağına ve şeytan meyvesiz kişlerinde yiyeceğini düşünmüştüm tayfadaki. Yani Ace bulmuş denk gelmiş önüne mera mera misal. Bizim tayfaya da denk gelicek demiştim. Şeytan meyvelerinin bulunması falan konusu da maceray dahil olur diye düşünmüştüm. Beklemediğim bir sürü gizem çıktı orası ayrı da Ama bize sadece Dof'un ele geçirdiği denk geldi. Bilerek saklıyor ama gerçekten bu şeytan meyvelerinin yapay olma ihtimali var. Ama serideki fantastik unsurun ölmemesi için yapay olmasını istemiyorum orası ayrı. Seride çok teknolojinin yer almsından hoşnut değilim pek zaten. İlk başlarda halbuki ne güzeldi. Orta çağda gibiydi. Neyse aslında bağlamak istediğim olay. Linlin'in meyveyi nasıl elde ettiği. Bu zamana kadar şeytan meyvelerinden çokta işleyiş mekanizmasından bahsetmemesi Linlin'in meyveyi nasıl elde ettiği üzerinde insanı çelişkide bırakıyor açıkçası.
 
Eğer carmel den linlin e geçen o zımbırtı meyve gücü değil de başka bi şeyse bir teorim var:

Beyaz sakalın oğlu olduğunu iddia edip anne dediği bi kadınla dolaşan shichibukai bi eleman vardı. O kadın carmel diyecem ama 60 sene geçmiş, yine de ihtimal veriyorum mangaka isterse bi yerden bağlar :D Eğer o kadın carmelse o eleman da linlin in çocukluk arkadaşıdır. Durum böyleyse bu Arcta karşımıza çıkma ihtimali var.
 
Kimi vardır başlarda eziktir sonradan yardırır gider, kimi vardır başta çok sağlamdır sonradan yavaşlar, kimi de hep ortalama gider. Linlin canavar olarak doğmuş, herhangi bir karakterin beş yaşındaki hali ile kıyaslayıp ovv Linlin wohoo Linlin diye dolanmanın mânâsı var mı?

Lucci de 13 yaşında 500 korsanı haklıyordu ama gelgelelim 28 yaşındaki hali 17 yaşındaki Luffy'den dayak yedi. Luffy'nin 13 yaşında iken 13 yaşındaki Lucci'nin yanında bir esprisi var mıdır?

Öyle bir hava yaratılmış ki sanırsın kadın beş yaşından altmış sekiz yaşına kadar durmadan, hayvani hızda gelişmiş. Vallah inmez billah inmez muhabbeti yapılıyor.

Mesele son gücünün ne olduğu, amiralden güçlü de olabilir, amiral seviyesi de olabilir. Çocukluğuna bakıp çok gaza gelmemek lazım.

Bu kadın dü-şe-cek.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık