Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 852: Germa'nın Başarısızlığı

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    149
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Genleri uyanacak.Yaşayan şeytan meyvesi olacak Sanji.Sonra bir gün Zeff gibi bacağını yiyecek.Böylece şeytan meyvesi yemiş olacak ondan sonra estirecek.

Yada tüm bunlar ağır geldiyse hepsini unutun.Okama mod açsın temizinden.Cehennemi getirdiği zaman komutan falan kalmaz meydanda. :)
 
O ayrı bi psikopat ama anasından it gibi tırsıyordur bunlar hayatta karşı gelemezler BM'yi indirme konusunda. Lola'yı kıskandığından belki bir şeyler yapmıştır fakat BM'nin en sevdiği olmak için yapmıştır bunu yoksa anasını devirmek istemez bunların hiçbiri.
Anayı devirmek için bir hareket değilde mesela Big Mom'ın çocukları aslında onun çocukları değilmiş te Pudding hafızalarını değiştirmiş yada Mom çocuklarını zorla tayfada tutuyormuş gibi bir şeyler çıkabilir bence.
 
Jinbei'in kitapları yakarak Luffy'leri kurtardığı sahnede. Nami tüm bunlar tanıdık geldi diyor. Bunun Impel Down ile bir alakası yok. Nami bunu söylüyor çünkü Little Garden arc'ın da Mum servisinde mum heykel olmaktan kurtulmak için Usopp onları yakmak zorunda kalmıştı. Nami bunu anımsıyor. Bu sizce Hajrudin ve dev arkadaşlarına Oda'nın bir göndermesi olabilir mi? Çünkü o adada Elbaf ve devleri öğrendik ayrıca Mr3 yi gördük. Mr3 şuan Buggy'nin yanında. Yakın zamana kadar Hajrudin 'de onlarla idi. Buggy'yi görme şansımız olabilir yakın zamanda. Belki devleri için Luffy'ye hesap sormaya gelmiş bile olabilr. Devler konusunda Big Mom gibi hassas olan birinin arcın da olması ise çok manidar olur. Oda'nın tricklerini görebiliyorum şimdiden.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık