Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Ace ve Haki

Ace Haki Kullanabiliyor Muydu?


  • Kullanılan toplam oy
    80
  • Anket kapatılmış .
Aslında bunda da iddaa yapsak dicem de ne zaman gösterilir muamma Big Mom olayı gibi değil arc sonu garantisi yok. Yada Wano garantisi yok. :( Güzel olurdu bu konu da iddaa olsa. :(
 
Kullanıyor olması gerekir. O 2 yılda mı salgın gibi haki bulaştı birden millete? 2y sonra bakıyoruz ki her tarafta hakili yumruklar, tekmeler vs 2y öncesi böyle bi olayın olmaması mantıksız oluyor çok. Dünyanın en güçlü adamının kaptanı olduğu koskoca yonkounun 2. tümen komutanında haki mi olmayacak?
 
Wikiye göre 100 meyve kullanıcısı gözükmüş seride, zaten çok da hakiye ihtiyacı olmamış bile diyebiliriz, bugüne kadar esip gürleyen Ace'in savaş kabiliyeti ve meyve kullanma yetisi fazlasıyla yüksek olduğu için başına 550 milyon beri gibi bir ödül konulmuş olabilir. Bu ödül için haki kullanıyor olması gerekmez, kaldı ki seri de bilinen haki kullanıcıları da meyve kullanıcılarından az, belki yanlış düşünüyor olabilirim gerçi.
:(
Şu Marineford savaşında niye haki gösterilmedi falan deniyor ama bence gösterildi sadece bunu serinin şu anki halinde olduğu gibi belirgin bir şekilde göstermediler. Haki olayı da belirgin bir şekilde anlaşılmayınca böyle bir açıklama ve belirtme yoluna gittiler.
:sapkali:
 
Küçükken aynı dofilomingo gibi haki kullanmiştı esirlerdi hani hatıryalan vardır belki luffyi kurtarmıştı var hakisi
 
Bulunması ile kontrol ayrı şeyler. Ona bakarsan reylinin dediğine göre herkeste haki vardır bu mantıktan yoldan geçen vatandaşta da bu adamda haki var deriz.
Ace 5 yaşında aktif hale getirdi, sonrasında kontrol etmeyi öğrenmiştir heralde. Luffy 19 yaşında aktif hale getirdi, 2 yılda kontrol etmeyi öğrendi, Rayleigh'in dediğine göre bu Haki çeşidi eğitilemez olduğuna göre kendi kendine öğrendi. Ace'in kendi kendine öğrenmesi için aktif hale geldikten sonra önünde ise 15 sene gibi bir zaman vardı, ayrıca MF'de Luffy'nin kullandığını görünce ''sende de mi var'' diyordu, bunları göz önüne alırsan Ace'in de bir Chinjao, Hancock ve Doflamingo gibi Haoshoku kullanmaması için bir sebep göremiyorum.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık