Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 847: Luffy ve Koca Ana

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    159
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bin defa yazdılar tekrar tekrar yazmayayım ama kısaca bu adam 11 saat Luffy+Nami+Orman ile tek başına savaştı. Üstelik adamın ana gücü Nami'nin yağmuru ile etkisiz hale geldi. Adam resmen kolsuz bacaksız Luffy, kılıçsız zoro, bacaksız Sanji durumuna düştü. Bu adam büyük dezavantajlarına karşın o kadar dövüştü. Ama yinede yaranamıyor:p Tek attı, çöp falan deniyor.

Tek atma Dof'un Smoker'e yaptığıdır ya da Luffy'nin Jaya'da yaptığı. Bunlardan bir adım bile ötesi tek atma değildir.



Onu ben söylemiyorum, söyleyenler söyle :oops: Üstelik yanlış olduğunu düşünüyorsan sende kullanma da yanlışa katkın olmasın:p
Aslında ben özellikle tek attı yerine bilinen ilk fiziksel darbede tekledi diyorum. Ki durum harbiden öyle.
 
Aslında ben özellikle tek attı yerine bilinen ilk fiziksel darbede tekledi diyorum. Ki durum harbiden öyle.
Harbiden öyle falan deģil, zira ortada darbe falan da yok. Luffy atak yapmıyor ki darbe vursun. Cracker saldırıyor, Luffynin içine gömülüyor ve uçuyor. Eğer Cracker hiç hamle yapmasa Luffynin tankman ı hiçbir işe yaramayacaktı. Saldiri ozelliği 0 gibi duruyor zira. :)

Diģer açıdan tek atma, ilk saldırıda vsyi bitirmekle olur. Bir adamla 11 saat kapışıyorsan tek atamamışsin demektir. :)
 

KorsanlarKralıLuffy

Eğer Craker tek yediyse, cidden bunu böyle yorumluyorsanız bundan böyle tüm kılıç ustaları için tek atıyor denilsin çünkü dövüş önemsiz, önemli olan son darbe. Hatta birçok dövüş için aynısı denebilir.

O zaman op'ta herkes tek atıyor, etraf tek'çiden geçilmiyor tek tek :(
kracer luffy savaşında 2 tarafta yaralı veya ağzı burnu kan içinde değil aksine luffy tıkabasa midesi bisküvi dolu. Krakerde luffye bi tek atıyım hareket edemıyo diyo :) saldırı sonucu kendı tek yiyo
 
İçinde bomba var.

Elbaf sanırım bildiğin baya sağlam çıkacak.

Lola'nin evleneceği kişi kim olabilir ya? Hani Vinsmoke ailesinin sağlam üyeleri var. Sağlam ordusu var. Teknolojisi var. Bundan daha da üstün bir şey olmalı. Acaba kim bu adam?

tamam bomba varda bir ülkenin ulusal hazinesi ne olabilir ki bizim kaptana verecek kadar kıymetli. içinden ne çıkması gerekiyor. bide ben unuttum neden bonba var içinde kim koymuştu:?
 
Tek demeyelim de şöyle diyelim.Luffynin bütün ciddi rakip içeren dövüşlerinde dövüşün kırılma noktalarında vs hareketlenirdi.Rakip bu kritik saldırılara karşı atağa geçer aksiyon gitgide artardı.Lucci dövüşünde g3 vurması yada ilk g4 açıldıktan sonra olanlar gibi.

Fakat cracker dövüşünde böyle olmadı.Bu ilk kritik darbe onun sonu oldu.O açıdan bu adam tam bir hayal kırıklığı.Hiç 11 saat demeyin.Kendinin de dediği gibi o kadar saat luffye uzaktan bakarak geçmiş.Orduyu öne sürmüş luffy de gerilla taktiği uygulamış.Ciddi bir kapışma demek bile zor zira yakın dövüşe girilmediği belli.Sürpriz saldırı dışında luffyde çizik yok.Luffy vs crackerden ziyade Luffy vs kraker meyvesiydi o 11 saat.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık