Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Anket] Yüksek Potansiyele Sahip Karakterler

En Yüksek Potansiyele Sahip 3 Karakter


  • Kullanılan toplam oy
    310
Luffy Smoker'a iki koyar şu anda.
Düşünen olabileceği için ankete koydum.

Bir arc içinde önce bir Shicibukai'den,ardından bir Koramiralden ayar yiyen ve kapanışı başka bir Shicibukai'den tek yiyerek yapan Smoker'ın Luffy'nin ezeli rakibi olacağını düşünen ''mantıklı'' kişinin potansiyel güç olarak Smoker'ı görmesi de mantıklı olabilir haklısın.
Beni ilgilendirmiyor orası. Böyle düşünenleri gördüğüm için ankete koydum.
 
Ateş meyvesinin sınırları belli,ne kadar geliştircek ki.
2 yıl önce de lastik meyvesinin sınırları belliydi.hızlı rakipler için g2 hantal rakipler için g3 ve bunların hakili versiyonlarının yeterli olacağını düşünüyorduk.Ama g4 çıktı.Konu meyveye yetenek vermek olunca Oda'nın geliştiremeyeceği meyve yoktur.
 
Henüz 22 yaşında ve meyveyi yeni yemiş halinin potansiyelinin sonu olduğunu mu düşünüyorsun ?
Zaten şimdi bile amirale yakın bir seviyede görüyorum bundan sonra kendini geliştirebileceği iki alan var bence haki ve meyve.Meyvesine zaten bir çok kimsenin önyargı ile yaklaştığını biliyoruz yani ne kadar uzmanlaşsada Sabo'ya seviye atlatabilir mi?Meçhul.Geriye haki kalıyor genel olarak yani tüm haki tiplerini ele aldığımızda haki seviyesinin bir Rayleigh yada yonkou ayarı olmayacağını düşündüğümden amiral üstü seviyeye ulaşabilir ama yonkou ayarı olamayacağını düşünüyorum.
 
Seri sonunda zirvede kimler olcak deseler Saboya gözüm kapalı oynarım. Ne demek Sabo sınıra ulaşmış? Amiraller 50 küsür yaşında adamlar. Bu herif 22 yaşında bunlara aşık atar hale gelmiş. 30-40 yaşında Sabo = Yaratık. Rogerı geçse ''yok olmaz öyle şey'' demem yani. Sabo bu listedeki herkesi net olarak yer ve hiç biri yetişemez bu adama benim görüşüm budur. Haki olarak bu adamı geçebilen çıkar mı bu listeden hiç sanmam. Çoğu yaklaşamaz bile.
 
Luffy KK olduğunda Sabo da bu serideki en güçlü karakterler arasında yerini alır. Zirvelerden birisi olur yani.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık