Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Sizce One Piece Nasıl Sonlanacak?

Hasırşapka ve tayfası,Kid korsanları tarafından katledilmiştir.
Kid, korsanlar kralı olmuş ve Hükümeti devirmiştir ve en son sırıtarak "Güçlü yaşar Zayıf ölür dünya böyle ilerler" diyip seri biter.
 
Oda ölür japonya büyük bir yas tutar. Oda'nın cenazesinde editörler one piece'in bitmediğini insanlar onu hatırladıkça devam edeceğini söyler.
The end
 
Lufy K.k olur. Teach, Shanks'ı öldürür. Dragon devrimi başlatır. Son savaşı WG kazanır. Dragon idam edilir. Dofy türlü entrikalarla yeniden kutsal ejder olur ve kendine gençlik ameliyatı uygulatır. Kutsalların hepsini yok ettikten sonra dünyanın tek hakimi olur.

Kaido hala kendisini nasıl ödürebileceğini arar.
 
Konu uzun o yüzden cevap uzun olacak..
1. Elbette herkes hayaline kavuşacak mesele bu. Son rakip bb olacak gibi duruyor. Tüm adalar kontrolünde olmaz onun teması özgür olmak ama balıkadam adası gibi ona kendiliğinden bağlanacak krallıklar adalar olabilir.
Bence mihawk ölecek ama Zoro veya hayaliyle alakalı değil, Vista öldürecek ve kendisi aslında bb tayfasındandı başından beri.
All blue red line ın altındaki okyanus yani raftel yolunda ve dünya hükümeti yenilip antik silah ile red line yıkılınca all blue da gün yüzüne çıkacak. Evet red line gorosei nin işi antik silah kullanarak antik krallık ile müttefiklerini ayırmak için yapılmıştı. Chopper ın hayali tüm hastalıkları iyileştiren ilaç ki bundan Usopp da çaktırmadan bahsetmişti annesine ölüm döşeğinde yalan söylerken. Denizin diğer tarafında tüm hastalıkları iyileştiren ilaç var demişti ve diğer yalanları gibi bu da gerçek olacak ve denizin diğer tarafı yani red line ın altında raftel de o ilacı chopper bulacak ve belki de o sırada ağır yaralı veya ölmek üzere olan luffy i iyileştirecek hayaline erecek.
Karanlık yüzyıl ay insanlarının(moon people) ki nitekim bunların başındakiler de gorosei idi antik krallık ve müttefikleriyle savaşması ve sonradan 19 krallık ile müttefik olup galip gelmesi sonucu her şeyi yakıp yıkması tarihi baştan yazmasıdır.
2. Karşılaşır ama savaşır mı bilemiyorum. Bence malesef Shanks ve tayfası bb tarafından öldürülür.
3. Çok da önemli değil :)
4. İkinci bi time skip gelecek ve daha uzun bi süre olacaktır. İşte o zaman bunları yonko görürüz ki o zamana şimdiki yonkoların çoğu ya da hiçbiri kalmaz. Bu time skip sonrası bizim tayfa da son gücüne ulaşır ve miras kalan isteği gerçekleştirir dünya da ırklar arası barışı tekrar tesis eder red line ı yıkar balıkadamları su üstüne gönderir (hatta Nami nin memleket olabilir) falan filan.
5. Coby ikinci time skip sonrası amiral olur. Ve bence kendisi bir D. (mesela Portgas?) Coby iyi birisi ve adaleti doğru bir şekilde yani Akainu gibi değil, uygular. Garp ve Sengoku önemli değil onların zamanı geçti.
6. Devrimciler hala büyük bir gizem. Luffy ve tayfası olmadan gerçekleştiremez devrim. Dragon un yardımcıları koshiro(Zoro nun dojo hocası kuina ve Tashigi nin babası) ve Vegapunk olabilir. Smoker Kuzan da önceden beri arkadaşları. Dragon önceden Marine di.
7. Poseidon red line ı yok edecek. Red line başta da bu güçle oluşturuldu(Sea kings) . Uranus şeytan meyvelerinin güç kaynağı ve sonunda içindeki şeytan ruhları yani aslında güç kullanıcısı diğer ırklardan kişilerin ruhları var içinde ve ilave olarak ilk şeytan ruhu Marshall D. lerin bi atası. (yami yami no mi nin kaynağı da bu ruh) Pluton u pek anlayamadım sanırım ben o yüzden yorum yapmıyorum.

En önemli soru 1. soruydu daha uzun cevaplanabilirdi ben biraz kısa tuttum. :)
Bu görüşler sağda solda okuduğum teorileri süzgeçten geçirmemin sonucu.. Özellikle orojackson da ramenboy diye bi kullanıcının teorileri çok can yakıcı :)
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık