Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Anket] Meyvesiz Halleri?

Monkey :D Luffy

lucci bence çünkü adamın saf fiziksel güçle dövüştü meyvesi sadece power up gibiydi
 
Bir tarafta tek jetto pistolle direk yamulup zoan formuna geçen bir adam diğer tarafta beyazsakal gibi bir adamdan deprem yumruğu yiyip sonradan hiç bir şey olmamış gibi tümen komutanlarıyla kapışan bir adam
 
Lucci, anketteki diğer herifleri harcar bence. Gerçi Akainu ve Smoker'da Denizcilerden onlarda 6 Stili bilseydi işler değişirdi tabi. (Hiç kullandıklarını görmedik ama sonuçta onlarda Denizci)
 
Ben çok kararsız kaldım bununda sebebi anketteki karakterlerin hepsinin meyvesiz gücünü göremedik misal akainu tmm dayanıklı ama saldırıları hep meyve gücüydü karasakalın iyi bi gücü var biliyoruz.Luffy ben meyvesiz vuruşlarda bellamyi hatırlıyorum ama luffy meyvesiz bu karakterler yanında bişey yapamaz.Lucci akainu arasında kaldım ondan sonra BB gelir. Smoker ace onlar hakkında hiç bişey göremedik ama luffyden aşagı kalıcağını sanmıyorum acein.
 
Ace'in fiziksel olarak güçlü ve taktik olarak da becerikli olduğunu gördük, Karasakalı da ona denk görüyorum çünkü Ace olmasaydı eğer 2.Bölüm komutanı sanırım o olacaktı. Kavgada da Ace'e çok sağlam darbeler indirdi. Marco ikisinden de bir adım önde ve Smoker'ın fiziksel olarak gücünü görmedik. Akainu'nun sağlam bir haki kullanıcısını olduğunu görmüştük MF'de ama Lucci'nin saf fiziksel gücünü açık seçik gördük. En az Luffy kadar darbe alsa da ona göre çok daha kolay kalkıyordu yerden o yüzden Lucci meyvesiz hallerde en güçlüsü diyorum.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık